Живота се живее докато си млад, след това просто не е живот.
Е баси теста...
Moderator: Moridin
Тоя тест едва ли някога ще го направя, предпочитам да бъда изненадан
Честно казано не ми се живее дори до 50 - като се замисля само че ще съм двойно по-бавен, немощен и чуплив и вероятно тройно по-сбърчкан, ми иде да се гръмна
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Бе, не е точно така... когато си млад имаш много проблеми с намирането на мястото си, самоосъзнаването, които после се преодоляват. Естествено, всеки би предпочел да е млад, но има истина в това че всяка възраст си има предимства.
Просто и аз едно време си мислех, че след 20 няма живот, но не се оказа така...
Просто и аз едно време си мислех, че след 20 няма живот, но не се оказа така...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Мисля че по-скоро начинът, по който гледаш на проблемите се променя, един вид гледната точка е важна. Някои неща ти изглеждат планина на 15, а на 20 подхождаш с увереност и се справяш за отрицателно време. Всичко е въпрос на опит, на растеж на личността.когато си млад имаш много проблеми с намирането на мястото си, самоосъзнаването, които после се преодоляват.
А онова за нямането на живот след 20 или там след 23-24 е време да си го избиеш от главата - не боли ли прекалено много вече?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
И аз често си мисля, че живота на човека трябва да тече в обратен ред, т.е. да се раждаме с всички знания и познания за нещата от живота, за да не се губят 20-25 години в търсене на себе си, мястото ти в този живот, подходящата за теб професия и т.н. Някакси, ако можеха да се обърнат нещата, за да се изживеят по-пълноценно отредените на даден човек години. Нещо такова ми се върти в главата ... понякога.
pulled out
Хе, то ако беше тъй, щеше да е супер
Или както често казва майка ми - "Ако беше баба ти мъжка (щеше да има дръжка)
Или както често казва майка ми - "Ако беше баба ти мъжка (щеше да има дръжка)
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
На 70 години уж от сърдечен удар.. Ама аз кат гледам тука сички ще ме надхвърлят.. едва ли не
Иначе средната продължителност на живота в България, доколкото знам е 50 години, та не се надавайте много много;) Ма ше се научим и нии кат французите, само червено вино и ще дигнем бързо продължителността на живота с трийсетина години
Иначе средната продължителност на живота в България, доколкото знам е 50 години, та не се надавайте много много;) Ма ше се научим и нии кат французите, само червено вино и ще дигнем бързо продължителността на живота с трийсетина години
Sad But True - бaджакът ти ме натъжава истински
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
"Уиндъл Пунс, най-старият магьосник сред всички преподаватели в Невидимия университет..
....средище на магията, магьосничествово и обилните трапези...
...щеше да умре скоро.
Знаеше това, макар и малко смътно заради възрастта.
Разбира се, разсъждаваше той, докато инвалидната му количка се търкаляше по каменните плочи към кабинета му на партера, всеки знае по принцип , че ще умре, дори простолюдието. Не е известно къде си, преди да се родиш, но след като вече си роден, скоро установяваш, че притежаваш заверен билет за обратния маршрут.
Магьосниците обаче знаеха точно. Разбира се, не и когато умираха от насилствена смърт, но ако краят настъпваше поради изчерпване на живота... тогава знеха. Магьосникът обикновено биваше споходен от предчувствието навреме, за да си върне книгите в библиотеката, да се погрижи най-хубавият му костюм да е чист и да вземе вземе на заем големи суми пари от приятелите си."
вие върнахте ил си книгите вече? :Р
....средище на магията, магьосничествово и обилните трапези...
...щеше да умре скоро.
Знаеше това, макар и малко смътно заради възрастта.
Разбира се, разсъждаваше той, докато инвалидната му количка се търкаляше по каменните плочи към кабинета му на партера, всеки знае по принцип , че ще умре, дори простолюдието. Не е известно къде си, преди да се родиш, но след като вече си роден, скоро установяваш, че притежаваш заверен билет за обратния маршрут.
Магьосниците обаче знаеха точно. Разбира се, не и когато умираха от насилствена смърт, но ако краят настъпваше поради изчерпване на живота... тогава знеха. Магьосникът обикновено биваше споходен от предчувствието навреме, за да си върне книгите в библиотеката, да се погрижи най-хубавият му костюм да е чист и да вземе вземе на заем големи суми пари от приятелите си."
вие върнахте ил си книгите вече? :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- JaimeLannister
- Forsaken
И мене едно време ме влечяха разни идеи за ранна гибел (за засечка на парашут ставаше дума из фантазиите ми
). Напоследък обаче забелязвам, че има хора, които успяват да живеят пълноценен живот независимо от възрастта си и... някак не си струва да мра млад, пък и като се замисля, че ще изпусна следващото световно по футбол и винаги ми става тъпо 
- Jaar
- Mistborn
Ще се радвам на живота на каквато и възраст да съм!
Но само едно би ме накарало да си го прекъсна - ако остана прикован на легло на дърти години... Дано не се случва, но ако се стигне до там, дано съм си с всичкия, за да се сетя какво да направя. 
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them