Аз се усещам колко съм по-добре сега, в сравнение с преди. И точно затова толков се дразня. Просто виж за какво иде реч.
Аз съм в синьо и зелено, той е в бяло и червено. На масата имам Frost Titan, два Giant Spider-а, Greater Basilisk и Elixir of Immortality. Той има Earth Servant, Stormfront Pegasus, Elite Vanguard със Shiv's Embrace, който аз тапвам всеки ход с титана, и Mystifying Maze (също така Blindin Mage, но на тая абоминация й наковах Ice Cage в момента, в който се появи в игра, та не участва в историята).
При което първо и двамата не прочетохме титана като хората, защото 1) той не плащаше по 2 отгоре като ми го екзайлваше с Мейза, но предвид, че сто хода и двамат теглихме земи, това не беше особен проблем; 2) аз упорито не се сетих нито веднъж, че след екзайла трябва ПАК да му тапна нещо (а то дори не е "may").
Но докато тук и двамата сме в грешка, моментът, в който загубих играта заради чудовищното си малоумие, беше когато реших да го атакувам с всичко, после се паникьосах, че ще ми убие титана, и му тапнах сърванта вместо вангарда. При което той, логично, после просто ме помля с напомпания вангард...
А си говорим за дек с три базилиска, син титан, зелен титан, трискелион (който ми дадоха за сметка на condemn @_@) и балот, плюс тонове кард дроу.......
And you can't dance with a devil on your back...