Starcraft 2
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
А ти, ако вярваш, че е правилно да тръгнеш heavy макро срещу теран, който се подготвя да излиза и да те измете, то определено по-добре трябва да си помислиш. Срещу Теран нямаш много избор, ако тръгне за МММ. Или правиш здрав бейнлинг бъст, или трябва да разчиташ на много здрав късмет с инфесторите и евентуално след това, ако си му спрял първата атака и имаш Nydus Network, и ако терана е тъп, тогава може и да му пуснеш един в някое ъгълче на базата му. Много "акота" станаха.
Според мен, ако не искам да бия МММ+танкове с бъст, то ще ми трябват известно количество бейнлинги, няколко инфестора, 7-8 муталиски и много спийдлинги. Възможно е дори да стане с експанд, ако имам малко късмет и онзи наистина прави здрав търтлинг.
Едит: Готини сигнатури, Никола!

Според мен, ако не искам да бия МММ+танкове с бъст, то ще ми трябват известно количество бейнлинги, няколко инфестора, 7-8 муталиски и много спийдлинги. Възможно е дори да стане с експанд, ако имам малко късмет и онзи наистина прави здрав търтлинг.
Едит: Готини сигнатури, Никола!

- RRSunknown
- Elder God
И все забравяш роучовете и хидрите май. А стремежа на всяка цена ти да нападнеш и да му влезеш е плашещ на фона на това което си писахме преди няколко страници :
Да ти ко кажа просто - целта ти трябва да е масираш експанди докато пречиш на терана да прави експанди. Той или ще излезе на открито където сте с равни шансове или ще изостане до степен до която трябва просто да дадеш rally points над базата му и да напираш с каквото и е да. (Имам риплеи с такива случаи).2. Мит номер две - победа с маса зерги през царския път. Практиката показва че опитите за напиране през царския вход на противниковата база обикновено завършват зле. Това става защото зергите имат малко живот, малък рейндж и са така замислени че действат пълноценно само на широко поле.
Last edited by RRSunknown on Thu Aug 12, 2010 4:08 pm, edited 1 time in total.
4 танка правят 20 хидри/роучове безсмислени. Затова не ги вкарвам в сметките. За такива единици дори не мисля, като играя срещу МММ с танкове. Може би бих имал един Roach Warren за бърза контра, ако ми върже, но пак трудна работа. В такива игри или правиш бъст, или си късметлия с Nydus, или се браниш и експандваш, докато не изкараш Ултралиски. На тоя етап вече терана може да започне да си завира танковете там, където не огрява.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
@Амикае,Muad_Dib
6) Не слагайте тагове с картинки в подписите. Някои хора имат бавна връзка и така ги принуждавате да чакат, докато им се заредят картинките ви, за които най-вероятно изобщо не им пука. Картинките просто ще бъдат трити след съответното ЛС от админ/модератор, пък при упорито несъобразяване по този въпрос просто ще последва бан.
Last edited by The Dragon on Thu Aug 12, 2010 4:15 pm, edited 1 time in total.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Може би ще ми обясниш как един солиден брой хидри/роучове ще се изправи срещу 15-тина маринки, 7-8 мародера, 3 медивака и 4 танка разпънати зад тях. В смисъл без хидрите/роучовете да станат на паста.RRSunknown wrote:Супер глупост каза.4 танка правят 20 хидри/роучове безсмислени. Затова не ги вкарвам в сметките
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Що отначало? Нали е в Один мисията да думнеш една скрита сграда. Аз я ръшнах са от сейва на кежуъл мисията набързо и ми отключи като зех документите
.
Приятна мисия, некой е бил фен на пришълеца там

Приятна мисия, некой е бил фен на пришълеца там

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God