Бях на почти същата екскурзия до Гърция като Амелия в началото на тази година и определено си струва. Метеорите са супер място а гробът на Филип Македонски трябва да бъде видян, добре де- хубаво е да бъде видян. Пътувах с... май се казваха tours travel? Офисът им е на Сливница. Честно казано съм доволен, но екскурзоводът беше малоумник и явно за пръв път отиваше в Гърция. Иначе местата са страхотни, а и като хотел и автобус го бяха докарали.
Ако се интересуваш мога да ти изровя точното име на фирмата.
В Турция съм бил само в Мармарис. Там ходих с хм... Ориент 99 се казваше фирмата и всичко мина супер. Само че мястото си е готино за море. Ал инклузив ала бала и да си печеш задника, само че плажовете не са това което изглеждат по рекламките, предупреждавам! Гаднички са. Едър пясък и са мънички, малко тясно става. Другото е гот, а турците знаят как да ти направят чикия на душата с обслужване. Другото яко там е, че може да се ходи по екскурзии. Ние отидохме до Родос, който е зверски яко място, поне за мен. Отскочихме и до Далян Каунос... Ако напишеш в нета ще видиш за какво иде реч, струва си. И така. Всички тия екскурзии са си огранизирани и някакви хора ти ги предлагат, така че няма къде да се обърка човек. Освен всичко друго не е толкова скъпо особено ако не отиваш в средата на август де

"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд
"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."
Курвите идват и си отиват, Star craft остава!