Starcraft 2
Moderator: AlDim
Че аз съм я минал кампанията, само дето имах сейв преди мисията с Один и си даде без проблем, само трябваше да я преиграя нея. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Обяснявам - значи трябва да имаш панел или програма, на който се барат настройки на видео-картата. Ако си с АТИ - те имат една програмка, която идва с драйверите и се казва Catalyst control Center - влизаш там из менютата, търсиш Video Memory Frequency и я намаляваш минимум с 50, за nVidia е същото само, че не знам как се казва програмата/менюто. Намаляш и core clock и memory frequency и така.Roland wrote:Ок, пиша в другата тема - Никола вика да си намаля честотата. Не знам какво значи това, но ако е оная история с двата реда, дето се добавяха към оня файл - не помогна.
Processor: Intel Core2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz 2.00 GHzAmikae wrote:Кажи ми точната конфигурация на лаптопа ти и на каква резолюция играеш.
RAM: 4 GB
Video: ATI Mobility Radeon HD 3670
Не знам това върши ли работа, освен това на Уиндоус 7 е ебаси играчката да ги изровиш статистиките.
Никола, тия неща ги намирам само като инфо, не и като опции за промяна

And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
Бате отиваш на таб "Ati Overdrive" и там имаш регулатори:) Ако нямаш значи няма как да стане. И наистина е уотевър този Еверест, аз като го пусках 2 месеца - кел файда, само с намаляване на честотата се оправи.Roland wrote:Аз точно за ССС-то говоря. Нито една от тия три опции, дето описваш, не я намирам вътре, хем адвансд версията съм отворил...
Хайде аз отивам да пазарувам и после ще драсна, Симо пиши кво става.
Клок опциите са винаги заключени по default. Обикновено се отварят с хакче някакво. Има и 3rd party софтуери, с които може да се променя клока. Не знам как баца тва на лаптоп обаче, при положение че там видеото се предполага да се даунклоква автоматично при липса на нещо особено затормозяващо на екрана.
Това чудо има ли гаранция? Така като гледам проблема не е епизодичен. Носиш го, пускаш, след 5 минути крашва и да се оправят. Може да прегрява наистина, а ако наистина прегрява, то по-добре да се погледне от техник, че иначе евентуално може просто да ти умре лаптопа.
За прегряване можеш да провериш с Еверест. Програмката ще ти покаже какви са температурите.
За прегряване можеш да провериш с Еверест. Програмката ще ти покаже какви са температурите.