Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
"THE EXPENDABLES"!!! АААААААААААААААААААА!!! Ааа... Кхъм...
Това е най-великият филм на всички времена. Точка. По-велик е дори от "Tenacious D: The Pick of Destiny".
Ако трябва да съм сериозен, филмът почти няма недостатъци предвид това, което е. Само Джет Ли можеха да го оползотворят мааалко по-добре. Иначе включванията и на Шварценегер, и на Брус Уилис бяха много на място, па макар и за две минути, а Ерик Робъртс беше точно толкова гнусен, колкото си трябва.
16/10.
Това е най-великият филм на всички времена. Точка. По-велик е дори от "Tenacious D: The Pick of Destiny".
Ако трябва да съм сериозен, филмът почти няма недостатъци предвид това, което е. Само Джет Ли можеха да го оползотворят мааалко по-добре. Иначе включванията и на Шварценегер, и на Брус Уилис бяха много на място, па макар и за две минути, а Ерик Робъртс беше точно толкова гнусен, колкото си трябва.
16/10.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- TheGrimReaper
- Sorcerer
Hachiko: A dog Story - драма с участието на Ричард Гиър като интерпретация на известната истинска история за куче от порода Аки-та, което в продължение на 8 години чакало своя собственик на едно и също място на гарата, където сега има паметник в Япония...
Ами добър филм, имаше своите сълзливи моменти и съпричастност към трагедията, обикновено направен филм, но имаше силен драмтичен заряд (поне за мен). Не си падам много по драмите, но този успя да ме докосне по един странен начин...
А и кучето си заслужава екранното време... 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1028532/
In Bruges - най-накрая реших да го гледам (след толкова хубави думи от съфорумците) - ами един наистина различен филм, като се започне от сетинга (Брюж изглежда прекрасно), взаимоотношенията между героите, нишката която ги свързва (и същевременно разделя), терзанията на Колин Фарел, прагматичността на Брендън Глийсън, непринудеността на Клеменс Поузи, решителността на Ралф Файнс (все едно гледах Волдемор като обикновен човек), всичко това допълнено от прекрасната музика и топлината на самия филм, ми дадоха усещането за един различен филм... Настроенията варираха от смешни, траги-комични, до силно драматични и тъжни - контрасти, които не се срещат във всеки един филм напоследък... Прекрасен... 9.5/10
http://www.imdb.com/title/tt0780536/
Keeping Mum - типичната британска комедия за криворазбрано семейство - пастор (Роуън Аткинсън) с трудности в проповедите и разбиране на обикновените нужди на съпругата си (Кристин Скот Томас), която намира отнора в обятията на голф инструктора си (Патрик Суейзи), бореща се със страховете на сина си и нимфоманските страсти на дъщеря си... Идилия...
До идването на новата икономка (Маги Смит - Макгонъгол от Хари Потър поредицата), която по свой собствен начин намира баланса в семейството и околията
Започва малко мудно, но после се отплаща с доста сполучливи сцени и реплики и ако очаквате от Роуън Аткинсън поредната Мистър Бийн проява ще останете разочаровани - всъщност той доста добре избягва от този образ и установява друг на неговот място, а вицовете с които той обогатява проповедите си са доста добри 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0444653/
Ами добър филм, имаше своите сълзливи моменти и съпричастност към трагедията, обикновено направен филм, но имаше силен драмтичен заряд (поне за мен). Не си падам много по драмите, но този успя да ме докосне по един странен начин...
А и кучето си заслужава екранното време... 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1028532/
In Bruges - най-накрая реших да го гледам (след толкова хубави думи от съфорумците) - ами един наистина различен филм, като се започне от сетинга (Брюж изглежда прекрасно), взаимоотношенията между героите, нишката която ги свързва (и същевременно разделя), терзанията на Колин Фарел, прагматичността на Брендън Глийсън, непринудеността на Клеменс Поузи, решителността на Ралф Файнс (все едно гледах Волдемор като обикновен човек), всичко това допълнено от прекрасната музика и топлината на самия филм, ми дадоха усещането за един различен филм... Настроенията варираха от смешни, траги-комични, до силно драматични и тъжни - контрасти, които не се срещат във всеки един филм напоследък... Прекрасен... 9.5/10
http://www.imdb.com/title/tt0780536/
Keeping Mum - типичната британска комедия за криворазбрано семейство - пастор (Роуън Аткинсън) с трудности в проповедите и разбиране на обикновените нужди на съпругата си (Кристин Скот Томас), която намира отнора в обятията на голф инструктора си (Патрик Суейзи), бореща се със страховете на сина си и нимфоманските страсти на дъщеря си... Идилия...
До идването на новата икономка (Маги Смит - Макгонъгол от Хари Потър поредицата), която по свой собствен начин намира баланса в семейството и околията

Започва малко мудно, но после се отплаща с доста сполучливи сцени и реплики и ако очаквате от Роуън Аткинсън поредната Мистър Бийн проява ще останете разочаровани - всъщност той доста добре избягва от този образ и установява друг на неговот място, а вицовете с които той обогатява проповедите си са доста добри 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0444653/
Last edited by TheGrimReaper on Thu Sep 02, 2010 5:10 pm, edited 1 time in total.
Гледах Заменимите или както там трябва да се преведе.Щом видях че сценария е на Силвестър Сталоун разбрах какво ме очаква но поне екшъна беше добър.Само се издразних че джет Ли го изкараха лемав.
а Джейсън Стейтъм кърти,както в Транспортер.
БТВ има ли някой друг освен мен който да смята че Ghost in the Shell игралният филм ще бъде БОЗА?

БТВ има ли някой друг освен мен който да смята че Ghost in the Shell игралният филм ще бъде БОЗА?
...tigermaster wrote:"THE EXPENDABLES"!!! АААААААААААААААААААА!!! Ааа... Кхъм...
16/10.
Тоя култ към целенасочената безвкусица, дето стана ултра популярен покрай това, дето филм ли е кво е, НЕ ГО РАЗБИРАМ.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- tigermaster
- Elder God
Мнението ми на китарист-аматьор е, че музиката в "Перцето на съдбата" е изключително качествена, бтв, а тя е и част от идеята на филма. Т.е. си върши работата абсолютно. А изпълнението на Мийтлоуф е просто уникално.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Letters to Juliet -работата с ром-комките деградира МНОГО сериозно напоследък. Ама много! Не че някога са били читав жанр, но трябва да имат някакъв санитарен минимум, ако ще ги пускат на голям екран.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- Gunslinger
- Warmage
Значи си си тръгнал 15 минути преди да свърши?Silver wrote:The Expendables са най-жалките 90 минути дето наскоро съм прекарвал в кино. Сцената с тройката престарели кебапчета е особено смотана.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Ъмм... Дио нямам фъкин идея кой е, а с творчеството на Meat Loaf не съм запознат. Но дори да допуснеме че втория е музикален гений, как това променя качеството на филма?Moridin wrote:Бате, току-що нарече нещо с песни на Дио и Мийтлоуф в него "целенасочена безвкусица" и "филм ли е, кво е"
ВТФ ДУД?!?!?!??!?!?!!??!?!
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- tigermaster
- Elder God
Дио, заедно с Ерик Адамс, е може би най-кадърният рок/метъл певец на всички времена. Той почина тази година и да заявиш подобна простотия по този начин е, най-малкото, неуважително. Да не говорим, че за него се говореше през целия филм, дори има половин минутно камео в началото. Ако приказката ти е за "Перцето на съдбата", де, понеже в "The Expendables" негова музика няма.dellusion wrote:Ъмм... Дио нямам фъкин идея кой е, а с творчеството на Meat Loaf не съм запознат. Но дори да допуснеме че втория е музикален гений, как това променя качеството на филма?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог