Споделете пак
Moderator: Moridin
Мда, наистина е бил квартерон. Дори има афоризъм, че на някакво събиране го питали (Дюма-баща) дали е вярно, че баща му бил мулат, дядо му негър и тн. Накрая като питали за прадядо му какъв бил, той разумно отговорил, че е бил маймуна. Родословието му започвало там, където свършвало това на разпитващия го.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Да, ама аз го разбрах чак днеска! Защо?! Защо никой не ми беше казал, че е негър? Откога е негър тоз човек? Ей на, можех да попадна в среда, в която да се заформи диалог около Дюма-баща и аз да се изложа! Забранявам ви друг път да не ми казвате такива неща!
Ако има още някой негър (без Пушкин де), за когото не сте ми казали, веднага да си признаете!
И освен това, Алексис, не дядо му, ми баба му е била негър! Мари-Селест, робиня на дядо му намсикойтам. На! Това поне го прочетох и вече го знам! Ха!

И освен това, Алексис, не дядо му, ми баба му е била негър! Мари-Селест, робиня на дядо му намсикойтам. На! Това поне го прочетох и вече го знам! Ха!
- Interpreter
- Forsaken
Дори и да се забелязват кво? Вече си е дори далавера да си (къф беше последния изобретен коректен израз)? Пък и Баша мое да е напраил Син с 12'' вия ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”