Под досадния флейм от последните страници визирах цялата ви дрязга, не само твоите постове. И да, една твоя дефиниция, която ако не се лъжа, ти даде и разви впоследствие, в крайна сметка потуши спора, нали тъй?
Допреди това със Симеон се заяждахте за някви неща (не знам какви аргументи се броят за нормални, ако всеки един е придружен от поне две блъввания на огън по някого от една от двете страни), за които всъщност просто имахте различни понятия. И това заяждане беше абсурдно.
И не, не си по-незрял от "нас" (нас? Аз "нас" ли съм и откога?). Просто си незрял, точка. Sometimes it takes one to know one, you know, тъй че може и аз да съм незрял, де да знам. Но има случаи, в които просто умът ти се отнася в някакво място, откъдето на мен ми звучиш като герой от The Big Bang Theory.
И предполагам, хабиш се, защото аргументираните ти постове вълнуват някои от другите участници в темата. Примерно РРС и армагедона. Тва, че не вълнуват мен, не прави усилията ти напразни. Или ти конкретно за мен ги пишеш тия постове? Или просто се опитваш да се направиш на обиден и да спечелиш moral high ground? Айде няма нужда, тъпо е братле.
И понеже тая размяна почва да става досадна, подозирам и за двама ни, викам да се откажа.