Е,гледали ли сте този филм?Направил ли ви е впечатление с нещо по-особено или ще си потъне...?
Хареса ли ви "играта" на Ръсел Кроу?А сценарият?
пп:надявам се,да не се засегне темата "какъв ми бил аватара и затова съм имала такова мислене и вкус"???Съжалявам,ако е имало такава тема,но се разрових и не видях.
Гладиатор
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Гладиатор за мен беше огромно разочарование, имайки предвид очакванията, с които подходих: снимките от дизайна на продукцията изглеждаха божествено, трейлърът изглеждаше интересно, и в главната роля - Ръсел Кроу, свежо направил две много добри роли и покачил се на първите места в личната ми класация.
Резултатът - някаква смесица от добри и не толкова добри неща. Сценарий, колкото да се каже, че го има, наистина с няколко запомнящи се реплики и един (за съжаление един-единствен) момент, който спира дъха, но само толкова, а трябваше да бъде по-завършен, без явните гафове (не-толкова-явните не ми пречат :) и с поне някакъв по-дълбок смисъл. Хоакин Финикс лигав - това не бих го повярвала, но ето го пред очите ни... Главният женски образ - Луцила - някаква изсмукана от пръстите мотивация и абсурдна "еволюция". В същото време - добрите неща... Красивата музика - гласът и житните класове още ги помня като единно цяло. Някои реплики. Някои боища. Тигрите :) Второстепенните и третостепенните персонажи и актьори. И толкова.
Резултатът - някаква смесица от добри и не толкова добри неща. Сценарий, колкото да се каже, че го има, наистина с няколко запомнящи се реплики и един (за съжаление един-единствен) момент, който спира дъха, но само толкова, а трябваше да бъде по-завършен, без явните гафове (не-толкова-явните не ми пречат :) и с поне някакъв по-дълбок смисъл. Хоакин Финикс лигав - това не бих го повярвала, но ето го пред очите ни... Главният женски образ - Луцила - някаква изсмукана от пръстите мотивация и абсурдна "еволюция". В същото време - добрите неща... Красивата музика - гласът и житните класове още ги помня като единно цяло. Някои реплики. Някои боища. Тигрите :) Второстепенните и третостепенните персонажи и актьори. И толкова.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- armageddon
- Forsaken