http://joehillfiction.com/
<3 <3 <3
Все едно си ми превел ревю на чуждестранен критик. Немаше нужда.Muad_Dib wrote:Уикенда прочетох All-star Batman and Robin Vol. 1 на Франк Милър и Джим Лий, за който единственото хубаво нещо, което може да се спомене е прекрасният арт на Лий. Взех си комикса напосоки малко, тъй като съм си Батман-фенбой и се кефя стабилно и на Милър, но толкова слаб сценарий не съм очаквал. Батман е някакъв брутален убиец-психопат, които мори корумпирани ченгета, води шизофренични монолози и само дето не изнасили Робин....Междувременно сюжет буквално няма, защото се редуват купчина развлачени и/или несвързани епизоди, дори наченки на някакъв финал няма....Въобще тотално avoid отвсякъде, добре, че е великолепният арт, но нищо друго няма в това ТПБ....
It's the Goddamn Batman!Все едно си ми превел ревю на чуждестранен критик. Немаше нужда. Комиксът е деконструкция, да не кажа пародия. Сигурно щеше да се възприеме по друг начин, ако не пишеше "Frank Miller" отпред, което сигурно те кара да очакваш Батман епики. Еми, не е това целта.
То бива пародия/деконструкция/гавра или както искаш го наречи, но не оправдава тоталната липса на каквато и да е фабула....А и малко надценяваш Милър, ако трябва да съм честенGondry wrote:Все едно си ми превел ревю на чуждестранен критик. Немаше нужда.Muad_Dib wrote:Уикенда прочетох All-star Batman and Robin Vol. 1 на Франк Милър и Джим Лий, за който единственото хубаво нещо, което може да се спомене е прекрасният арт на Лий. Взех си комикса напосоки малко, тъй като съм си Батман-фенбой и се кефя стабилно и на Милър, но толкова слаб сценарий не съм очаквал. Батман е някакъв брутален убиец-психопат, които мори корумпирани ченгета, води шизофренични монолози и само дето не изнасили Робин....Междувременно сюжет буквално няма, защото се редуват купчина развлачени и/или несвързани епизоди, дори наченки на някакъв финал няма....Въобще тотално avoid отвсякъде, добре, че е великолепният арт, но нищо друго няма в това ТПБ....
Комиксът е деконструкция, да не кажа пародия. Сигурно щеше да се възприеме по друг начин, ако не пишеше "Frank Miller" отпред, което сигурно те кара да очакваш Батман епики. Еми, не е това целта.
B.P.R.D. не знам дали да чета. Ако екранизацията включва Райън Рейнолдс, това означава, че той няма да играе Deadpool. А аз сега чета лийкналия преди два дни сценарий и е адски добър.
Vash wrote: Не че това е твърде тъжно де, освен DKR не съм впечатлен от нищо негово май.
Наистина ли е нужно да споменавам Year One?Muad_Dib wrote:А и малко надценяваш Милър, ако трябва да съм честен
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests