Гледано напоследък, Part 2

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Sep 08, 2010 10:46 am

Сега като го гледам е доста по психарско отколкото си го спомням :).

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Thu Sep 09, 2010 9:44 am

Изгледах Durarara, влачех го "само" от около месец :roll: Не е някакво супер върховно аниме, но ми беше забавно, приятно и прочее :) Освен това има разни такива: http://paradisa.wikia.com/wiki/Heiwajima_Shizuo разкошни изроди, как да не гледа човек после :oops:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 21, 2010 9:41 pm

Angel beats :) Доста приятен първи епизод, да видим натам ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Sep 22, 2010 3:07 pm

Аз най-сетне се хванах да доизгледам Нодаме Кантабиле, щото бях изгледала само първия сериал, така да се каже :) Та сега се забавлявам с последните епизоди, ех, голяма краста :)
А иначе си зяпаме тая седмица по Супер 7 гибълските филми и много се кефим с мъжото :D Само ме е яд, че ги дават сутрин и малкият няма как да ги гледа.. :roll: А да му ги пусна без дублаж няма да разбере толкова, пфу :roll:

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Sep 23, 2010 12:08 am

А така!Учи сина си да гледа аниме. :D Да стане от нас някой ден.Иначе все още гледам Beck и почвам GetBackers.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Sep 24, 2010 10:52 pm

:shock: ИЗГЛЕДАХ :shock: PERFECT :shock: BLUE!!!!И честно казано се посрах.Сега ще ме е страх да си легна.ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО САТОШИ КОН Е УМРЯЛ?Не е ли могло да умре някой некадърен американски режисьор?Ето така се прави психо-трилър!Защо не могат американците да се научат да правят така игрални филми?Нее,просто ще му изгледам всичко на тоя човек!!!И пак. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Sep 25, 2010 2:30 am

Сега можеш за утеха да изгледаш Милениум Актрес, който е шизофреничен по един толкова оптимистичен начин...
Или пък Токио годфадърс - единственият му не-психопатски филм. Много е як.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Sep 25, 2010 1:11 pm

Нее,искам психария. :twisted: Следват Паприка и после Paranoia Agent,особено след като вдиях ревю в което се твърдеше че в 13 епизодният формат Paranoia Agent развива по-голяма конспирация и психария и от Serial Experiments Lain.Иначе и другите ще изгледам. :D
А някой да знае дали Кон е оставил бележки по които да се довърши работата по Дрийм Машийн?

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Tue Sep 28, 2010 2:41 pm

Изгледах 2 епизода от Arakawa under the bridge - голяма простотия :lol: Става за убиване на времето докато чупиш орехи :D Пък не ми се хваща някакъв по-сериозен сериал в момента.
Между другото, зяпаме дружно всяка вечер по Супер 7 Сивия и Алхимика :) Нали съм гадна, само пускам на малкия спойлери от втория алхимик и той съвсем се обърква, ахаха

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 09, 2010 8:00 pm

Mushu wrote:Изгледах 2 епизода от Arakawa under the bridge - голяма простотия :lol: Става за убиване на времето докато чупиш орехи :D Пък не ми се хваща някакъв по-сериозен сериал в момента.
Между другото, зяпаме дружно всяка вечер по Супер 7 Сивия и Алхимика :) Нали съм гадна, само пускам на малкия спойлери от втория алхимик и той съвсем се обърква, ахаха
Arakawa-та е просто страхотна! Почна вече втори сезон, хич не е зле.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun Oct 17, 2010 5:03 pm

Точно изгледах първия еп на баш меката от новия сезон - Star Driver. Това е толкова over the top, толкова пресилено, че просто кефи на макс. Иам предвид, прякорът на управляващия основната мека е Galactic Pretty Boy, по дяволите. И ако това не е достатъчно, нашичкият маморва на убер-хипер-гига-мега макс и има mahou-shoujo тип трансформация ала Sailor Moon. Не е истина колко брутално яко е това нещо. Просто налитам на втората серия, ама сега, веднага!

П.С. Има жестоко як каст сею-та това нещо.

P.P.S. След като гледах и втори еп, тотално се зарибих. Анимацията е страхотна, много плавна и детайлна и лицата имат емоции, които са много слаурски представени. Цветовете, както си и пасва на нещо тотално пресилено, е много ярка, с изобилие от ярки, плътни цветове. Препоръчвам го.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun Oct 17, 2010 6:41 pm

Изгледах и първите 2 епизода на Togainu no Chi. След Star Driver ми беше много 'бля'. Тъмни, скучни цветове, грозна, насечена анимация, тъп character design и на този прекрасен фон, сюжет, който ни най-малко не компенсира за казаното дотук. Няма да гледам повече и препоръчвам на хората с чувство за самосъхранение, да странят от това аниме.

И понеже точно излезе новия еп на Star Driver, oтивам да му налетя със страшна сила!
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Oct 17, 2010 7:17 pm

Гледах първи епизод на Black lagoon OVA-та и просто има предпоставка за такова меле че не знам как ще изтърпя чакането докато преведат вторият епизод.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 17, 2010 7:32 pm

Ииии ей ся му се мятам ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 19, 2010 7:22 pm

Trqbva mi mnenie za FMA: Brotherhood. Zapredpochitane ot hora, gledali i haresali pyrviq serial, no NEcheli mangata, no kato cqlo vsqkakvi komentari mi vyrshat rabota.
And you can't dance with a devil on your back...