Е ти като се смееш, мен(примерно) трябва ли да ми пука? Големият авторитет...Roland wrote:Ъъъ, ако Мадона излезе с алтернативно мнение за Бах, ще й се смея също толкова, колкото ще се смея на теб. Дел Торо е добър режисьор, но това не го прави по някакъв магически начин авторитет за всичко останало. И пак казвам, щеше да ми е по-кредибилен, ако това мнение го казваше БЕЗ да се е ангажирал с правенето на игра.
Абсурди някфи
- RRSunknown
- Elder God
Той в случая няма значение дали е авторитет. Важното е че ако приложим собствените ти съждения:
Излиза че Минчо почва да научава от разни като Торо че игрите са изкуство и това му се набива в главата .Иначе Амелия обясни какво имах предвид. Пак повтарям - всеки геймър с претенции иска да смята гейминга за изкуство, но не в това е въпросът. Въпросът е обикновеният Минчо, който може и да е, а може и да не е играл три игри през живота си, да знае - както е с филмите, книгите, театъра и т.н. - че игрите са изкуство. Щото в момента не го знае. Вие трябва да ми кажете как ще го убедите.
- RRSunknown
- Elder God
Объркал си се нещо за пукането. Ако не беше лицемерно същество, може би щеше да ми пука, може би. Или поне да имаше някаква по-сериозна гейм култура, но уви...Roland wrote:Не знам дали трябва, знам обаче, че ти пукаИ не знам що изведнъж заговорихме за това на кой му пука от кого, аз коментирам само, че Дел Торо е точно никакъв авторитет като опре до игри.
RRS, не след 5-6, след 1-2 ще се види промяната. А че ще има разни хорица, които вероятно никога няма да приемат игрите за изкуство, в това не трябва да се съмняваш.
Не е нещо, за което и сам човек не би се досетил за теб и ядрото на този форум. Достатъчно е човек да е бил наоколо известно време. А иначе контактувам с човек, който просто потвърди догадките ми. В следствие на това, което знам, сега виждам теб и доста членове на този форум в една коренно различна светлина.Roland wrote:И защо, нахално човече, смяташ, че съм лицемерен, ако не е тайна?
Както и да е... Темата е за друго.
Или с други думи "нямам какво да кажа, така че ще се направя на мистериозен". Не ми е ясно какво търсиш в тоя форум като сме такива лицемери там, нито пък какво търси "човекът", с когото контактуваш (не, че не е ясно кой е). Някаква особено странна форма на мазохизъм явно.
А темата Е за друго, наистина, и е жалко, че веднъж барем не можа да се въздържиш да я насочиш към мен.
А темата Е за друго, наистина, и е жалко, че веднъж барем не можа да се въздържиш да я насочиш към мен.
And you can't dance with a devil on your back...
Ти сам насочваш темата към себе си. Ако в коментарите ти не крещеше колко се гордееш от смешната си позиция, може би нямаше да афектираш никой опониращ ти. Цялата тема стана толкова страници заради теб + твоя "ескорт"(Trip). Понеже темата ти позволява да си извърташ нещата, както поискаш, не приемаш никаква аргументация, а и Trip е зад ъгъла, готов да помага. Реторики, меторики, за вас е без значение как се аргументираме, просто си бълвате едно и също.Roland wrote:Или с други думи "нямам какво да кажа, така че ще се направя на мистериозен". Не ми е ясно какво търсиш в тоя форум като сме такива лицемери там, нито пък какво търси "човекът", с когото контактуваш (не, че не е ясно кой е). Някаква особено странна форма на мазохизъм явно.
Иначе аз на никакъв не се правя. Там е и проблема. Тук има една част потребители, които не ни трябва да се преструваме(макар и обяснимо малко).
- RRSunknown
- Elder God
Според него не си. А и аз до този извод стигнах и без негова помощ преди доста време, но за други неща мога да те критикувам.Amelia wrote:Грозно.
Аз от лицемерните ли съм според онзи източник бтв?![]()
Не ти препоръчвам да му вярваш много между другото. Не е особено кредибъл.
Пък и дай да не се шегуваме, то пред фактите какво да е кредибъл. Той просто ми каза неща, които са унизителни за голяма част от интелектуалците в този форум, на фона на претенциите им. Аз, да речем, не мога да попадна в подобна светлина, поради простото фактче, че не се правя на нещо, което не съм. Затова и сега някак ми избива на смях, като чета нечии коментари.
Нищо не се говори.Ghibli wrote:Е кажи какво толкова се говори де, защо си къташ информацията? Интересно ми е, а пък ако е вярно, още повече си задължен да го кажеш.