Емич, надявам се да не е тъй.
Споделете пак
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Между другото, на мен са ми препоръчвали при сериозна хрема да си слагам в носа сок от лук вместо капки. Казват, че било твърде болезнено, обаче помагало винаги. Не съм го пробвал, де, но знам ли...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Аз съм пробвала само с лимон, но за лучен сок наистина съм чувала, че много помага. Баща ми пък си е слагал мед, също доста болезнено изживяване... Изобщо е толкова отвратително да си хремав, тая година ми се случва за стотен път, баси, ама вече съм на етап запушен нос, поне не тече, да ги дяволите вземат и тез вируси 
- RRSunknown
- Elder God
Вкъщи действахме с лайка вместо смрадлика. За сока от лук и аз съм чувала. Друго ефикасно нещо е греяната ракия. Толкоз от народното лечение.
Иначе за отпушване да зверски затапен нос ползвам виброцил гел. Много е гаден за слагане, защото трябва да си го набиеш много навътре, но действа идеално. Само не прекалявай с количеството, защото ще ти бъгне усещането за вкус и мирис.
Иначе за отпушване да зверски затапен нос ползвам виброцил гел. Много е гаден за слагане, защото трябва да си го набиеш много навътре, но действа идеално. Само не прекалявай с количеството, защото ще ти бъгне усещането за вкус и мирис.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
- RRSunknown
- Elder God
Май всеки е чувал по нещичко, друго е пробвал... Колкото за бъговете, и традиционната медицина ги дава. Антибиотиците даже няма да ги споменавам - те са си доказани химични оръжия за масово унищожение.
Към народните "медикаменти" може да се добави и мед. Мед в носа било доста неприятно, но ми звучи по-добре от силния спирт. Второто със сигнурност ще ти изгори лигавицата.
Бтв, исках да споделя на света колко не харесвам министерствата ни. За да свършиш нещо, което е важно да стане възможно най-експедитивно, трябва да заобиколиш "установения ред". И после защо не усвояваме еврофондовете? Ама това си е за "Абсурдистан". Само споделям, че туко що съзнателно наруших реда и ми е леко гузно, ама ще воювам - по-точно, шефа ще воюва, а аз ще дъвча пуканки.
Към народните "медикаменти" може да се добави и мед. Мед в носа било доста неприятно, но ми звучи по-добре от силния спирт. Второто със сигнурност ще ти изгори лигавицата.
Бтв, исках да споделя на света колко не харесвам министерствата ни. За да свършиш нещо, което е важно да стане възможно най-експедитивно, трябва да заобиколиш "установения ред". И после защо не усвояваме еврофондовете? Ама това си е за "Абсурдистан". Само споделям, че туко що съзнателно наруших реда и ми е леко гузно, ама ще воювам - по-точно, шефа ще воюва, а аз ще дъвча пуканки.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Въпросът е, че при лекарствата бъговете са описани в колонка, както и рисковите групи. А и аз не виждам колко по-гадни могат да бъдат капки от 40 градусов алкохол.
А антибиотиците са гадост само когато се предписват и взимат безотговорно. Което често се прави, факт. Иначе на гърба си съм изпитала как невзимането на антибиотици и заместването им с билкови хапчета и чайчета може да даде доста лоши резултати.
А антибиотиците са гадост само когато се предписват и взимат безотговорно. Което често се прави, факт. Иначе на гърба си съм изпитала как невзимането на антибиотици и заместването им с билкови хапчета и чайчета може да даде доста лоши резултати.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ма аз сега няма да пия антибиотици зарад запушен нос! Плюс това се лекувам и с конвенционална медицина - имам си тука до мен пълен набор биопарокси, муконазали, терафлута, упсарини и прочие такива. Просто когато усетих, че се задушавам
изпаднах в умопомрачение и минах на ракия. И сигурно може да ти изгори лигавицата, ако си я капеш. Аз просто си наврях памуци в носа и кротко си дишах изпаренията...
Перфектен начин да се напиеш ей тъй, от нищото. Но тази вечер ще си направя и инхалация - имам лайка и не ме е страх да я използвам!!! (смрадлика не ми се намира) Че и кръвното ми някъде по пода лази - джипката ми го измери 90/50. Предполагам, че вече е поне 100 на 60, щото стаята спря да се върти, а като седнах пред монитора установих, че вече не танцува пачанга. Само да ми падне тоя вирус...

- Moridin
- Global Moderator
Всъщност за такива неща нема оправия. Моят нос е със синузит много тежък и напълно празен от всякакви секрети ПАК не мога да дишам. Помага за около 2 мин смъркане на солена вода и дотам.
Когато си с толкова дебела хрема, че да не можеш да дишаш, колкото и чесъни, алкохоли инхалации и т.н. шит да правиш, нещата няма да се оправят в рамките на деня, а при положение, че за два дни се оправяш само с имунна система и витамини, нема смисъл да си тормозиш носа.
ТЪРПИШ И ТВА Е
Когато си с толкова дебела хрема, че да не можеш да дишаш, колкото и чесъни, алкохоли инхалации и т.н. шит да правиш, нещата няма да се оправят в рамките на деня, а при положение, че за два дни се оправяш само с имунна система и витамини, нема смисъл да си тормозиш носа.
ТЪРПИШ И ТВА Е
This is it. Ground zero.
- RRSunknown
- Elder God