Glee

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Nov 19, 2010 7:20 pm

Да, сюжет този сезон няма, което доста дразни. И изпълненията са по-зле, или може би просто се отразява фактът, че са случайни несвързани с нищо (и една с друга) песни. Готин момент в епизода - автогаврата с "намерих песен на Джърни, която още не сме правили" (:mrgreen:). Ужасен момент в епизода - финалната песен. Що им трябваше да се подиграват така с хубавия мюзикъл...

П.П. Майк танцува много по-добре от Уил! То и преди се виждаше, че е добър танцьор, но при това изпълнение просто се набива на очи колко е добър :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 20, 2010 5:16 am

YOU DO NOT MIX TIMELESS CLASSICS WITH RIHANA!!!!!!!!!!!!!!!!

Възмутен съм до дъното на душата си, честно, при все страхотната сценография. Иначе Гуинет беше сладка, макар че тая рокля на песента от Чикаго беше доста... unfortunate. Хари Шум е много як танцьор, но е САМО танцьор. Матю Морисън освен страхотен танцьор, е и много талантлив певец И актьор. Иначе нямаше да е на Бродуей, нали. Пичът бтв е играл Линк Ларкин в Hairspray на млади години :lol:

Епизодът иначе като такъв беше пълни крака както обикновено.
And you can't dance with a devil on your back...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 20, 2010 6:16 pm

Ок, за съжаление песента взе да ме кефи ужасно. Опозорен съм :cry:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Nov 24, 2010 7:15 am

Уау, последният епизод беше толкова внезапно и неочаквано добър :shock: Само една запомняща се песен (тая на Фин към Кърт, която обаче беше малко крийпи...), но яко сюжет, и то на повече от една линия. Финалът ми е малко съмнителен, очаквам да има развитие.

Много ще се радвам, ако се окаже тенденция това, а не инцидент.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 01, 2010 7:54 am

Ужасно депресивен последният епизод :shock: И песните не ми бяха много инспирирани. Но поне имаше бая сюжет, не беше сонг-фест. Напомни ми на ранните епизоди от първи сезон.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Dec 01, 2010 7:51 pm

Доста по добре беше от предните няколко. И чак пък депресивен ... Тъпо е обаче че се сетиха за Ема, която е училищната психоложка за нещо толкова важно, колкото са проблемите на Фин и Рейчъл, а за разни тривиални въпроси като тези на Кърт. (Впрочем този сезон в редките моменти когато се сетят за нея, Ема кефи. За разлика от предния. А след като я ожениха останаха само да приключат с прекалено досадните сцени между нея и Уил). Изпълнението на Сантана обаче е доста добро, на Ная Ривера трябва да дават повече песни :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 01, 2010 8:25 pm

Ултра неприятен ми е гласът на Ния. Некъв ужасно махленски такъв...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Dec 01, 2010 8:47 pm

Чак пък махленски ... По скоропо скоро ми е типичен като за латина, но нейните песни не са никак латино звучащи. Всъщност предимството при нея е че може и да не и дават толкова много изпълнения, но пък са яки/запомнящи се.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 01, 2010 8:49 pm

Изобщо не ми беше запомнящо се нейното изпълнение. Нито кое да е от досегашните й всъщност.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Dec 01, 2010 11:58 pm

Те затова са цяла тълпа главни герои, всеки да си хареса по нещо.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 02, 2010 10:51 am

Втори пореден епизод, който да не е умрял, това връща надеждата за сериала. Хареса ми, песните бяха умерено готини, надъхваше и не ми беше особено депресивен. Може би донякъде историята с кърт, но това че Фин и Рейчъл скъсаха някак въобще не ми беше драма. Освен това бях много доволна, че най-накрая и други взеха сола...
Коя е Ния?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Dec 02, 2010 1:00 pm

Сантана

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sun Dec 05, 2010 1:38 am

Аз нямах много време тези седмици и не бях гледал най-новите два епизода, та днес наваксах.
Много бяха яки, наистина много. И като песни, и като сюжет, и като герои, и като всичко. Кърт за първи път има някаква история, която да ми е интересна. Аз още първия път, в който видях бой бандичката в другото училище, се ядосах на това, че ми показват тея костюмирани клонинги като някакви стожери на толерантността. Хареса ми, че показаха другата им страна – наглата нека-всички-бъдем-еднакви страна. Не вярвам Кърт да изкласи дълго там...
Новината за Ема всъщност ме зарадва доста. Ясно е, че с Уил пак ще продължават да си хвърлят очички, но се надявам нещата да останат само до тук, поне в този сезон. Аман от техните драми.
Рейчъл беше просто великолепна и в двата епизода. За пореден път си спомних защо ми харесва толкова много.
А Сю ме изкефи много в осми епизод. Въобще този сезон я харесвам много повече, отколкото преди.
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Dec 09, 2010 6:33 am

Песните в новия епизод бяха всичките ужасни, но финалните няколко минути бяха наистина трогателни. Бийст е разкошна :)

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Fri Dec 10, 2010 1:48 pm

На мен тоз "Коледен" епизод ми се стори доста тъпичък и изкуствен... Бийст беше яка, да, но всичко друго беше прекалено.
But goddamn,
you got me in love again