Гледано напоследък, Part 2

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sat Jan 01, 2011 12:33 pm

Някаква идея откъде е песента?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jan 01, 2011 1:02 pm

Уви не, може да питаме в клипа. Иначе, се сетих ей ся от къде ми е позната тая японската песен вчера по телевизора дето ме измъчи да си спомня!!!!!!

Както и най-добрия клип с wow енджина...
http://www.youtube.com/watch?v=KhBEIJ7umHc
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sat Jan 01, 2011 2:14 pm

За бога, не го ли гледахте този клип? В края, както във всяко AMV, си пише откъде е музиката :). В случая - Tactics на The Yellow Monkey. И това е първия ЕД на анимето.

http://www.youtube.com/watch?v=5SFD895MBKg
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jan 01, 2011 2:56 pm

Рядко гледам надписите накрая, пък и музиката не ми се видя кой знае каква :). Сцените са си истината.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jan 03, 2011 11:44 pm

хехе загледай от немай си къде, по скоро препратка от катена -
аниме с балет... :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=3NDnqGrgDpk

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 05, 2011 8:33 am

хахахахахах :mrgreen: Правете деца...

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Jan 05, 2011 10:13 am

Аз пък с голям кеф и след мъчителен даунлоуд си изгледах най-накрая филмът Gundam 00 -A wakening of the Trailblazer- (интервалът не е грешен, японците са сбъркани) и мога да кажа че рутеше брутално и беше безумно яко как след 50 серии в които нашия Сецуна си либеше само и единствено Гъндама и в този двучасов визуален оргазъм продължи да гледа на романтиката, като на нещо, което се случва на другите.

Филмът от една страна е чудо невиждано в Гъндам вселената - за сефте имаме сблъсък хора/извънземни вместо хора/други хора. Но пак си ме изкефи на макс. Анимацията, както вече казах, е направо оргазмено яка, сюжетът е много стабилен, ако и малко (мело)драматичен. Идейно има заемки от последния Стар Трек и от Фафнер и за малко да забравя Терминатор 2 (о, Т1000, ти плазмено чудо на металостроенето) или поне на мен ми миришеха на такива, но все пак си го изгледах с такъв кеф и пак ще си го гледам с кеф.

Малко са попрекалили с помпозните фрази, относно колко е важно да комуникираме и да се разбираме, но ще им го простя заради мощния, разбиващ екшън, който направо излчваше адреналин на талази.

Сецуна официално е най-якото нещо, пилотирало някога Гъндам, и дори Чар ще трябва да се преклони пред него.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Jan 05, 2011 12:08 pm

Зяпам Ерго Прокси и съм на трети епизод.Яко е,арта и ендинга са унищожително яки.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Jan 05, 2011 12:38 pm

Въпросният Гъндам е изтеглен, но все пак ще трябва да изгледам първо сериала, което не се знае колко време ще ми отнеме :roll: Междувременно изгледах Shinrei Tantei Yakumo, което си беше приятна вемегубка за мен, а сега зяпам Nyan Koi, което е абсолютна лиготия, но има доста забавни моменти + мнооого котки :) А, да, вчера изгледах и първия филм Eden of the East (уау, красота!), сега си изтеглих и втория, ама кога ще му дойде реда...
Бтв, Кими но Тодоке много ме кефи мен, макар да осъзнавам, че толкова бавно не би могла да се развива една връзка по никакъв начин, но ме кефи, май не са ми стигнали 5 години в гимназията :oops:

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Wed Jan 05, 2011 7:03 pm

Изгледах до някъде Rainbow (на Madhouse от 2010г.) . Сега съм на 16ти епизод от 26 и ми допада, макар да започна доста бавно и клиширано. Определено не му липсват добри идеи (правено е по манга) въпреки прекалената на моменти драма. Ще пиша пак като го изгледам.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 06, 2011 8:27 am

Изгледахме Нодаме Кантабиле Финалето.

Това аниме е съвършено, не мога да му намеря нито един кусур. :cry:
11/10 за всичките 3 сезона - втори и трети бяха леко ръшнати, трети беше с малко по-грозен арт от предишните два сякаш, обаче има толкова неща, дето компенсират, че няма никво значение. Ръша на мен даже ми допадна повече.

АААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!
Искам да го гледам пак ей сега веднага! Сваляме си Хъни енд Клоувър, че Сашо не го е гледал, а то ми е някво близко като усещане с Нодаме, макар че не е чак толкова яко.

ПП. Симеоне, АРЕ ВЗЕМИ ГО ИЗГЛЕДАЙ НАЙ-СЕТНЕ ТОЯ СЕРИАЛ! Трябва ми мнение на специалист.
ППП. Трябва да тествам лайва на Нодамето аз...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 06, 2011 9:04 am

И аз тва му разправям на Рол от сума време... Мдам зазяпвам и аз 3тия сезон, скоро само да имаше и сиидове некъде :) Мангуста изпълнението сигурно съм го гледал 10 пъти :D

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Jan 06, 2011 7:18 pm

Някой зазяпал ли е Panty & Stocking with Garterbelt?Искам да чуя отзиви защото чувам че е голяма лудница и пародия.
А иначе мисля паралелно да зазяпвам Simoun със Ерго Проски защото ревюто на Матрим много ме надъха.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Jan 06, 2011 7:50 pm

Абе я обяснете какво му харесвате на това Нодаме, ние с Ян сме умрели на 6-7 епизод от бая време и нямам никакво вдъхновение да го доглеждам. В това аниме има една от най-дразнещите главни героини на тоя свят изобщо! Не мога да й търпя пискливия гласец, дразнещата инфантилност и вбесяващия идиотизъм. Героят е някакъв темерут, който засега е просто пън и толкова, а сред второстепенните персонажи има ужасяващия тимпанист-гей, който държи да носи едновременно мустаци и червило и е не по-малък дебил от Нодамето... блях.

П.П. Чакайте, има си тема... ще копирам там.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 06, 2011 9:14 pm

Claymore47_Fen wrote:Някой зазяпал ли е Panty & Stocking with Garterbelt?Искам да чуя отзиви защото чувам че е голяма лудница и пародия.
А иначе мисля паралелно да зазяпвам Simoun със Ерго Проски защото ревюто на Матрим много ме надъха.
Панти-то е от един от любимите ми режисьори - Хироюки Имаиши. Той е правил Dead Leaves и Gurren Lagann - две анимета, които обожавам, така че имам големи очаквания и към Панти-то. Но го чаках да свърши преди да го почна. Свършило ли е?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.