Random football stuff
Moderator: Moridin
Тия Манчестър ми стават все по-дразнещи. Уникална измислена дузпа, а на това отгоре Съра квичи и наглее все повече и повече с годините. Баси отбора - смешни победи с по 1-0, грозна "тактическа" игра и един Руни отпред. Дано си останат с Карлинга тая година...
Иначе и на Рафата да му се начуди човек. Вместо да си продължи благата сериика срещу Юнайтед, ги чакаше сами да се бият. Тая игра Фъргюсън я играе от 20 години, не може да го биеш на нея. На това отгоре на мястото на добре играещия Кайт вкара Акуилани. Ебаси смешника е тоя. Една топка не спря, камо ли да я подаде. Поне Йоската да беше пуснал...
Иначе и на Рафата да му се начуди човек. Вместо да си продължи благата сериика срещу Юнайтед, ги чакаше сами да се бият. Тая игра Фъргюсън я играе от 20 години, не може да го биеш на нея. На това отгоре на мястото на добре играещия Кайт вкара Акуилани. Ебаси смешника е тоя. Една топка не спря, камо ли да я подаде. Поне Йоската да беше пуснал...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Можем да честитим абсолютно незаслужената Златна топка на действително най-добрия в света. Дори самият той беше безкрайно изненадан от резултата.
Много ме е яд за Шави, защото е на 31 и това беше за него hit or miss. А пък е един от рядко неоспоримите гении.
Много ме е яд за Шави, защото е на 31 и това беше за него hit or miss. А пък е един от рядко неоспоримите гении.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
Абе и мен ме е яд за Шави - наистина щом сега не я получи никога няма да я получи, но в крайна сметка Златната топка по дефиниция си е за най-добрия, а Меси е очевадно класи над всички. Има храна от доста хора, че не бил спечелил нищо през годината, но в крайна сметка наградата е индивидуална, а никой няма по-брилянтни качества от Меси.
Възможен компромис е след 3 поредни Златни топки да си остава за него и да го вадят от следващи гласувания.
Възможен компромис е след 3 поредни Златни топки да си остава за него и да го вадят от следващи гласувания.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...