Предполагам, че тук има поне още един-двама дето се интересуват, така че и за тях го пиша това - пробвах God of War: Ghost of Sparta демото и съм силно надъхан (ама да се отчете факта, че ако има прах за пране с Крейтъс сигурно и от него ще се въодушевя).
Значи впечатленията заедно с малко прес-рилийз инфо:
-щяла да е 25% по-голяма от Chains, което хич не е малко, Чейнс си беше едно 7-8 часа (макар на второ минаване да я праснах за пет)
-новото оръжие са щит и копие SPARTAN-STYLE:))) Имах възможност да ги пробвам в демото и мога да кажа, че са особено правилно и беше крайно време Крейтъс да се държи като истински спартанец. Можеш да мяташ копия и това ще ти е рейнжд атаката, можеш да се движиш по време на блок с щита като Леонидас, а комботата с копието радват много:) Според мен този път са уцелили много с второто оръжие на фона на веригоподобните неща в тройката и фейл ръкавицата в Чейнс
-Графиката е пипната, но не много. Като за овехтяващата ПСП-платформа си е доста добра, ако трябва да съм честен.
-Атлантида:))))
-действието се развива малко след най-първия Год и най-после ще се занимавят с брата на Крейстъската
Излиза официално на 2ри Ноември и аз ще пиша веднага пак.