То не че няма да има после бая работа по анотирането, но просто не ми се губят 2-3 месеца с манипулации, които проклетата машина би трябвало да свърши сама с малко програмистки акъл.
Кът на програмиста...
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
ОК аз сега попълвам списъка на имената за индексиране, като го донаправя ти го пращам - те са към 10 000 проклети имена някъде
Не би трябвало да е проблем в .txt - няма някакъв формат, на който държа, а текстовия ще си запази началния низ.
То не че няма да има после бая работа по анотирането, но просто не ми се губят 2-3 месеца с манипулации, които проклетата машина би трябвало да свърши сама с малко програмистки акъл.
- The Dragon
- Elder God
Търси се RewriteRule което да работи с урл-та от типа
www.neshto-si.kom/Балия/13-тъпата-кирилица. апач 22. Като ми трябва само 13-ката.
www.neshto-si.kom/Балия/13-тъпата-кирилица. апач 22. Като ми трябва само 13-ката.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Уф, да, аз все забравям да го обявя и тук
Е то какво толкова детайли - http://2011.perlbulgaria.org/sofia2011/ и това е 
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Черпя със студени изпарения от бира човека, който се досети за какво ми беше нужно току-що да напиша тази простотия:
Code: Select all
void dive_in(unsigned depth)
{
if (depth > 0)
{
dive_in(depth - 1);
return;
}
some other code;
}Eric: I use my sword to detect good on it.
- The Dragon
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
Аз дойдох... в 13:20 - и още съм тук
Малко се поуспах заради един тежък рожден ден вчера 
Добавено: Мжу другото, преди десет минути разиграха томбола за две тениски "Perl Dancer"... и повечето имена, които изтеглиха, бяха на хора, които не присъстваха... и едно от тях беше истинското име на Corwin
Добавено: Мжу другото, преди десет минути разиграха томбола за две тениски "Perl Dancer"... и повечето имена, които изтеглиха, бяха на хора, които не присъстваха... и едно от тях беше истинското име на Corwin
Eric: I use my sword to detect good on it.