Morwen wrote:Самотни вълко, виж сега, форумът е форма на общуване и място за общуване. Начинът да си част от форум не е като пускаш само линкове към свои подробни статии в блога. Това нито е точно общуване с другите, нито пък е форумно такова. Да, понякога се случва да не можеш да кажеш с три думи мнението си, но когато почти никога не можеш... не е гот. Разбира се, няма заслужили и по-заслужили членове, както се опита да го изкара Силвър, но ти просто не се държиш като член на форума така:) Не се обиждай, предполагам, че те кефи да пишеш и ти се иска да стигне до повече хора. Но не е това начинът.
Благодаря за интелигентното обяснение, твоето определено е първото, на което има смисъл да обръщам внимание. Факт е, че се регистрирах, най вече за да пускам линкове към блога ми. Който, да речем, има интерес да прочете нечие мнение за Рейдиохед, то моят пост е имал смисъл. Същото се отнася за останалите ми постове. Както забелязах да се случва понякога в този форум,създава се тема, един човек си казва мнението и темета замира... Мисля, че най-малкото не съм навредил на никого с постовете си, или ако бях навредил, щяха да бъдат взети мерки от страна на администратори или модератори. Мнения от от обикновени юзъри, които на всичкото отгоре са ужасно неаргументирани, не сметнах за нужно да взимам под внимание. Всъщност не съм тук, за да бъда част от форум или да дискутирам каквото и да е, а просто да пускам линкове. Не виждам това да е забранено. Нямаше да ме интересува и етичната гледна точка, ако не ми беше показал/а, че има и интелигентни хора, на които това пречи. Щом е така си взимам вележка.