lone90wolf wrote:Добре де, някой от вас може ли да се АРГУМЕНТИРА точно защо пускането на линкове убива дискусията и пречи на форума, защото всичко, което виждам тук е "дрън,дрън,дрън".
Извинявай, че ти го казвам така, обаче... Предния път ти казах, че хората, които ти правят забележки, са тук от години. Тогава не се изразих както трябва. Ще се опитам да го направя сега. Мисълта ми беше, че е леко, ама съвсеееем леко нередно ти, който си регистриран във форума от има-няма пет дена, да обясняваш как да се държат на хора, които онлайн се знаят от 3-4-5 или повече години, знаят си начина на общуване, малко или много са свикнали един с друг и така нататък. Особено ако всъщност не си се регистрирал, за да си част от форума, а за да го използваш като място за реклама - а сам си каза, че именно заради това си създал акаунт тук. Съжалявам, че така директно, обаче постването на голи линкове, придружени единствено с вариация на "вижте ми мнението в блога", е просто досадно и затлачващо темите, особено ако човекът, който го прави, е като теб - т.е. *напълно* непознат, който не взима *никакво* друго участие във форума, освен да си рекламира сайта. Няма лошо да си постваш линкове към блога, обаче прави и нещо друго. И недей толкова агресивно. Ако аз тръгна в коментарите към твоя блог да поствам линкове към моя, приятно ли ще ти е?
Да, знам, че сравнението е некоректно, но...