Glee

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Feb 18, 2011 7:53 pm

Sponge-hair, Square-jaw :mrgreen: Приятен епизод, макар че за пореден път никва читава музика. Сам направи малоумния избор, както се и очакваше.
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Feb 19, 2011 11:09 am

Що да е малоумен? Куин се държи кат абсолютна пача, she had it coming. Сантана поне си е откровена кучка.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Feb 19, 2011 11:27 am

Koeто не променя факта, че е долнопробна пачавра. За сметка на това аз всъщност нямах предвид избора между нея и Куин, а факта, че можеше да проведе реален сериозен разговор с Куин и да не си играем пак на дребни чийтинг драми. Ама това би било твърде дълбоко явно за тоя сериал.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Feb 19, 2011 2:37 pm

То това да беше проблема. Целия епизод беше генерално зле. А определено Куин си го заслужаваше, впредвид че точно тя би трябвало да знае по добре.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Feb 19, 2011 5:53 pm

Emи то това е проблемът, че всичко е ужасно неравномерно - в предния епизод Куин се държеше добре. В смисъл, направи някои глупости с Фин, но си личеше, че й е проблем, не беше просто "ей, доскуча ми, дай да видим тука как е положението". Докато в новия епизод нещата за нея бяха решени от шибана песен на Джъстин Бибер :shock:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Feb 23, 2011 6:22 pm

Проблемът ми е че от средата на миналия сезон - откакто приключиха сторито с фалшивата бременност тоест - не е имало нищо, което да прилича на сюжетна линия. А просто някакви там неща се случват като пълнеж, абсолютно несвързани помежду си. Втория основен проблем е, че лично за мен не е имало дори минимално свястно изпълнение от Rocky Horror епизода насам. Настоящия епизод, с пиянството, е поредната дупка и в двете отношения. По ужасно изпълнение на Tik-Tok - която изначално не е особено свястна разбира се, но е за предпочитане пред Бийбърщините - не бях чувал. Hands down най-ужасното нещо което са пускали. Което е второ най за епизода, Рейчъл-Блейн плота е значително много по-зле от миналоседмичното безумно скъсване на Сам и Куин.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 11, 2011 9:58 pm

Уау, много силен епизод! Сантана ме разби просто, освен това изигра сцената страхотно. На Кърт простотиите ми бяха досадни, Блейн беше разкошен, а Холи просто се надявам да имат парите да я направят постоянен член на каста...

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sat Mar 12, 2011 11:18 pm

Приличен епизод, ама нещо последните две три серии ми стават тъпички... Сцената със Сантана беше яка, тази между Кърт и баща му също, но останалите бяха просто скучни и досадни... Холи е яка, ама надали ще я гледаме още дълго.

Но вече ми се иска просто да освободят Джесалин Гилзиг от договора й... Знаете колко много се кефя на Тери, но просто не издържам. Смятам я за много талантлива актриса, която заслужава да си намери работа в друг сериал и да има реално екранно време, а не във всеки епизод да й се изписва името и да се появява за общо пет минути на сезон.
But goddamn,
you got me in love again

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Mar 14, 2011 2:34 pm

Сцената на Сантана беше единственото яко нещо в целия епизод, колкото и целия и coming out да е измъкнат от незнам къде. Аз отдавня казвам колко точно ме кефи Ная Ривера и се радвам че най-накрая и дадоха шанс да се изяви подобаващо. Холи беше интересна първия път, но нещо не ме изкефи. А подбора на песните продължава да е потресаващо зле.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Mar 14, 2011 4:07 pm

Сцената на Сантана беше единственото яко нещо в целия епизод, колкото и целия и coming out да е измъкнат от незнам къде.
+1.

За мен епизодът беше доста зле. Продължава тенденцията характерите на героите да се променят тoтално почти всеки епизод, вече дори не се опитват да поддържат някаква консистентност в това отношение, и колкото и да се опитвам да игнорирам това, дразни сериозно.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Mar 16, 2011 9:16 pm

Най-сетне свестен епизод тоя сезон.
И все пак My headband ще ми липсва малко.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Mar 16, 2011 9:54 pm

Наистина. И се сетиха че Кърт може да пее, аз лично бях почнал да забравям.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Mar 17, 2011 12:52 am

Абе не знам, епизодът беше добър, ама нещо не ме достигна на нито едно ниво. Оригиналните песни бяха яки, ако и забравими.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Mar 18, 2011 10:37 am

Епизодът беше хубав, но оригиналните песни ми бяха много никакви. А и Рейчъл вече започва да ми звучи напълно еднакво навсякъде...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sat Apr 16, 2011 12:50 pm

Разгеле! Гледа ми се, много ми се гледа!
http://youtu.be/QX_Ol9t6L-8
But goddamn,
you got me in love again