- Spoiler: show
A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
- armageddon
- Forsaken
Е, то ясно, че се вдъхновяват от книгата, но сцените в сериала са доста по-сбити и същевременно ефикасни - тук 17 години брак ти ги обобщиха в няколко минути. А това в спойлъра ти цялата сцена направо го крещеше накрая.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ице, не съм видела. Не да съм пренебрегнала от зло чувство!
Са, за неразбралите! Внимание, спойлери!
Са, за неразбралите! Внимание, спойлери!
Еми другият вариант щеше да е пак да хванат 18-20 годишни актьори и актриси, само че да трябва да си въобразяваме, че са деца. Или да хванат по-млади и да не гледаме клатещи се цициTrip wrote:Btw, не виждам как това, че Серсей не е "тъпа кучка" (каквото и да значи тва...) е политическа коректност... И как това, че Денерис е над 13-14-годишна, е политическа коректност, а не прост common sense.

Е да бе, ти представяш ли си без цици. Да не опорочаваме сериала все пакAlDim wrote:Еми другият вариант щеше да е пак да хванат 18-20 годишни актьори и актриси, само че да трябва да си въобразяваме, че са деца. Или да хванат по-млади и да не гледаме клатещи се цициTrip wrote:Btw, не виждам как това, че Серсей не е "тъпа кучка" (каквото и да значи тва...) е политическа коректност... И как това, че Денерис е над 13-14-годишна, е политическа коректност, а не прост common sense.

Повечето смъртни понякога престават да вярват на разни части от себе си. С изключение на Круппе, разбира се, чиято заслужена самоувереност е абсолютна.
- RRSunknown
- Elder God
Върнах се от работа, свалих го, изгледах го и се нахайпих повече, отколкото когато го очаквах и повече, отколкото като гледах първа серия. Разбрах какво имаше предвид Силвъра за тайминга, но не ме подразни. Чувствах се, все едно гледам някое от ония старите шекспирови драматизации на BBС, дето ги даваха навремето. Много ми хареса, честно. Ренли и Лорас кефеха на мах, да ме извините за клиширания израз.
Всичко беше едва ли не като изпълзяло от собственото ми въображение. Чак се стрясках на моменти: "Ей, това аз си го бях измислила и аз го бях решила да изглежда така!".
И явно или съм забравила, или не съм разбрала,
Лиза Арин и идиотчето й са просто гениални. Въобще, ужасно съм доволна, ужасно! Наистина.

И явно или съм забравила, или не съм разбрала,
Лиза Арин и идиотчето й са просто гениални. Въобще, ужасно съм доволна, ужасно! Наистина.

- Ambartanen
- Arcanist
Лорд Тивин не се ли появява чак в началото на втора книга?
- armageddon
- Forsaken
http://io9.com/5801303/what-if-game-of- ... f-monopoly
Всъщност Станис май не се е мяркал домомента.
Всъщност Станис май не се е мяркал домомента.
Е т'ва беше епизодът.
Причините да е най-добрият са три- липсата на Денерис, минимални инфодъмпове и повечко екшън.
В книгата Денерис не ме е дразнела особено, но в сериала стои много не намясто, главно щото проблемите й са главно в коя дупка я ебе Хал Дрого. И за тия глупости (+ драконовите яйца, които очевидно си мислят, че зрителя ще забрави, ако не ги види във всяка сцена с нея) се губи екранно време, което ето, че може да се използва по-добре.
ЕкшънчЕто е тромаво, но влиза приятно, а и си беше време.
Швестерите ме хванаха тотално off guard
Причините да е най-добрият са три- липсата на Денерис, минимални инфодъмпове и повечко екшън.
В книгата Денерис не ме е дразнела особено, но в сериала стои много не намясто, главно щото проблемите й са главно в коя дупка я ебе Хал Дрого. И за тия глупости (+ драконовите яйца, които очевидно си мислят, че зрителя ще забрави, ако не ги види във всяка сцена с нея) се губи екранно време, което ето, че може да се използва по-добре.
ЕкшънчЕто е тромаво, но влиза приятно, а и си беше време.
Швестерите ме хванаха тотално off guard

Да, не беше лошо. Натъртването на Марк Ади на всяка последна гласна кърти. Единственото наистина кофти нещо дето продължава да дразни е Лена, която е толкова анти, че за малко да съсипе сцената на броя - Робърт версус Серсей към финала преди тя да се нацупи. С подгласници - Ренли и неговата курва, и конската глава.
Този път съм съгласен със Силвър дори за конската глава, която беше яко рандъм....Лена Хеди е могъщ фейл и перманентната й физиономия на "много ми се сере, но съм се схванала" започва яко да ме дразни с едната перманентно повдигната вежда. Дори по време на единствената й засега усмивка очите й изразяваха това, което Крисчън Бейл изразяваше в почти всичките си филми без дъ Файтър...
Иначе епизодът си беше железен от-до, най-много се изкефих на последната сцена, Джайм, пресъздаването на Орлово гнездо и диалога на Варис и Кутрето.
Иначе епизодът си беше железен от-до, най-много се изкефих на последната сцена, Джайм, пресъздаването на Орлово гнездо и диалога на Варис и Кутрето.