THOR

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue May 24, 2011 9:08 am

Бтв, аз не харесвам американските комикси, но има филми по тях, които ме кефят много. До степен, че си ги купувам и ги гледам по няколко пъти.

Този не беше от тях. Доста тъпичък ми се видя и излязох от залата с усещането, че яко съм се минала. Дори релефният рус клонинг на Брад Пит не ми се стори особено ебателен...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Tue May 24, 2011 11:01 am

На мене ми хареса. :) Добре ми вървеше с пуканките и като алтернатива на седенето пред компютъра ми дойде направо перфектен.

И аз не съм фен на комикси изобщо, но ми се струва, че точно поради тази причина някой като мен може да харесва филми по комикси, защото за първи път се сблъсква с определена концепция или визуален свят. И в тая първа среща успява да улови чара му, който го е направил хитова поредица, да речем.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sat May 28, 2011 11:25 pm

Devoted of Slaanesh wrote:Тор - манекен на бански, Наталито - подмокрила се от него тъпачка ...
Много слабо, много!

А приятелчетата на Тор бяха просто смехотворни ... Китаеца не го знам кво направи из филма освен да се шматка и да гледа сурово. А негър - скандинавско божество, леле колко яко ... :wink:
LOL ? :) Ми те наште приятели от там дето правят модерното кино си имат (независимо от филма) квоти за черен, жълт и зелен да кажем ( интересно, че нямат червен, но пък тази раса вече не съществува). Чудно е нали. Но ние сме граждани на Света, нали?

Devoted of Slaanesh
Paragon

Post by Devoted of Slaanesh » Sun May 29, 2011 1:11 pm

Дали? Баш ние :oops:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 05, 2011 6:52 pm

Be ready for facepalms :D
Image
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Sep 19, 2012 2:56 am

Сори, че вдигам темата, но само да си кажа.
Класически случай на Силно Подвеждащ Трейлър.
Който е решавал кои сцени да влязат в трейлъра трябва да Умре Бавно и Мъчително и да се застреля.

Филма ми хареса много. От една страна имаме тъп, ама много тъп, персонаж, сиреч Тор, изигран нелошо, но тъпо написан, както и история, дето сме я учили още в училище и приказки сме чели с нея. И ми писна от сценарии без капка странене от клишето.
От друга страна имаме доста приличен филм, без плот дупки и фейспалм моменти. Не съвсем отчайващ Локи(но и не ми хареса особено) и може би най-красивата локация, появявала се на кино. Просто Асгард ми събра очите и хвала на художниците и дизайнерите, защото само това вдига оценката поне с една единица.

8/10
There are no rules! I'm gonna get you!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Dec 26, 2012 12:47 am

Аз пък си знаех, че няма да е кой знае колко велик филм, ама отидох да си гледам Тор с кеф и да се чудя как да фък таз клечка Натали изобщо може да му хареса :mrgreen: Бтв Локи според мен беше най-добър откъм актьорска игра, пък Антъни Хопкинс беше тотално необяснимо явление :roll:
Image