Glee

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 26, 2011 12:28 am

Силно съгласен с казаното в спойлера на Дем (последният). Гледах наведнъж последните два епизода - е трагични бяха. Откъм сюжет от средата на втори сезон насам съм спрял да очаквам каквото и да е освен обречени любовни истории, поднесени по ultra-cheesy начин и поредната рандъм драма за толерантността към гейовете (честно на седмия път го разбрах, нямаше нужда да е ВСЯКА серия). Но поне песните бяха хубави и ме крепеше нещо да гледам. Е в последните два епизода, ако имаше точно едно изпълнение, на което да не се ПРОЗЯВАХ щеше да е хубаво, ама нейсе.

И сега трети сезон пак същото като във втори. И също така нямаше нужда самият Нешънълс да е 15 минути.

Силно пропускам Глий за по-натам, освен ако някой горещо не препоръча трети сезон - наистина не смятам да се занимавам.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Thu May 26, 2011 6:32 pm

На мен финалът ми хареса, както казах и по-горе, изкефи ме, Рейчъл и Фин ме зарадваха доста и т.н.
Но въпреки това аз също смятам да преустановя гледането на сериала. В по-голямата си част този сезон беше пълна дупка. Без сюжет, с абсолютно повърхностни и първосигнални персонажи, без някаква реална идея за каквото и да било... Само безкраен сонгфест на основно тъпи песни. Веднъж на няколко епизода наистина се случваше да има мега яка песен, която да въртя после седмица-две, но това не може да ме задържи като зрител.
Жалко, защото наистина исках да имам някакво седмично тийн-сериалче. Но Glee стана безумно зле, Gossip Girl е нещо тотално негледаемо, дори една минута не мога да изтърпя, One Three Hill се изчерпа напълно преди три години... Остана ми да пробвам 90210, дано там имам повече късмет. Аз наистина не искам много - да има там някаква поносима тийн-драмичка, приятна история на един-два по-дъртички персонажа, да идват от време на време нови герои и после да се махат... Не е непосилно, баси. :/
But goddamn,
you got me in love again

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon May 30, 2011 8:53 am

Баси тая Рейчъл колко противно лице има :( Не можаха ли да намерят някоя красива ?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 30, 2011 9:19 am

Не й е такава ролята...
And you can't dance with a devil on your back...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon May 30, 2011 9:20 am

Roland wrote:Не й е такава ролята...
Ми каквато и да е с това плоско и широко лице изглежда като героиня на труда от шести подмосковски колхоз ...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon May 30, 2011 10:30 am

Рейчъл и на мен не ми е от най-приятните, нито като вид, нито като глас, но идеята на образа й е именно, че е някаква Барбара Стрейзанд на млади години - много добре пееща, но с кусури във външността. А и не е като да е отблъскваща, все пак. По тази логика какво прави и Арти там :roll:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 30, 2011 1:37 pm

Морве, време беше да обадиш един аватар!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon May 30, 2011 9:49 pm

Morwen wrote: А и не е като да е отблъскваща, все пак. По тази логика какво прави и Арти там :roll:
I wouldn't fuck her with a borrowed dick ...

Обаче Сю Силвестър толкова рулира от всякъде. Абсолютно всяка нейна поява е оргазмена ...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 31, 2011 12:10 am

Освен нея да я праснеш :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 31, 2011 12:33 am

Muad_Dib wrote:Освен нея да я праснеш :lol:
Само Куин и Ема :) А Сю толкова си е подминала менопаузата, че не може да я уцели и с драгунов. За какво да се хабиш ...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 31, 2011 9:18 am

Драгъне, за филми, в които да искаш да опрашиш всичките, мога да ти предложа Плейбой сериите, в тези се гледат други неща...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 11, 2011 12:41 pm

Има три страхотни персонажа - Бритни, Кърт и Сю. Специално Бритни обира всички овации. Три са поносими - Пък, Куин и Емма. Останалите ако ги прекараш под ножа средната оценка на сериала ще се качи с три единици.

Най големия дефект който има като цяло е че рок нещата не им се получават изобщо.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Jun 11, 2011 1:42 pm

Гледа ли втори сезон? Сю е тотално опропастена като персонаж от сценаристите до такава степен, че по-добрите епизоди са тези, в които я няма...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 11, 2011 2:20 pm

Драматичната история със сестра й също не помогна грам.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 11, 2011 5:37 pm

Определено лоша идея да изгледам Rocky Horror Glee Show веднага след оригиналния rocky horror.

Впечатления - солото на ема беше страхотно. Пасва и страхотно и на характера и не отстъпва на оригинала. За жалост на почти всички други песни им липсваше енергия и сила.