A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Първо не е толкова напомпан, в андромеда не беше перманентно намазан с олио като Меноуор в Wham-ския им период. А и ба ли го - Дрого просто не трябва да се взима насериозно.
Едид: За коб се сетих просто щото явно са търсили някакъв раста тип.
Едид: За коб се сетих просто щото явно са търсили някакъв раста тип.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
И какво от това? То Орфей го игра негър, та хал Дрого ли да е проблем?
Мен си ме кефи Джейсъна - още от Stargate Atlantis всъщност.
Прилича ми на Кабир Беди (Сандокан), който в оная роля също беше с грим бтв. При някои ориенталски народи си е нормално.
И наистина нищо общо с оня негър Коб.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Momoa

Мен си ме кефи Джейсъна - още от Stargate Atlantis всъщност.
Прилича ми на Кабир Беди (Сандокан), който в оная роля също беше с грим бтв. При някои ориенталски народи си е нормално.

И наистина нищо общо с оня негър Коб.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Momoa
Momoa, an only child, was born in Honolulu, Hawaii and raised in Norwalk, Iowa by his mother. His father was a Native Hawaiian and his mother was of German, Irish, and Native American ancestry.[1] Momoa is 6'4" (1.93m)[1] and the nephew of famed surfer Brian Keaulana.[2]
Ами това все пак е дивашки предводител, който току-що е научил, че са направили опит да убият жена му, която между другото е бременна със сина му. Нормално е да го хване амок за момент. То и някои уж цивилизовани мъже биха изпаднали в бяс в такава ситуация.
А за говоренето - гърленият му глас е доста подходящ според мен.
А за говоренето - гърленият му глас е доста подходящ според мен.
Като стана дума - доста добре докарват дивашкия език, звучи доста правдоподобно с тия гърлени звуци. Относно грима, видях актьора в трейлърите на Конан, определено с тоя грим му се придава съвсем друго усещане, без грим изглежда прекалено добросърдечен.
Аз бях доста изумена от вещината с която Тивин се справи с елена, честно казано не очаквах...
Аз бях доста изумена от вещината с която Тивин се справи с елена, честно казано не очаквах...
На мен ми хареса истеричния пристъп на Дрого. Точно дивашки беше. Аз очаквах да е по-зле направен, предвид способностите на актьора, та останах приятно изненадана.
Джейсъна иначе е доста приятна гледка за окото и ако занапред си подбира участия в някакви по-непретенциозни шоута, няма да е проблем.
Сега си представих Скалата като Дрого... Ей тая Скала:

Като поставиш нещата в перспектива, Момоа хич не е зле.
Иначе сцената с Тивин Ланистър беше една от най-добрите сцени в целия сериал според мен. Декламацията на репликите там почти не се забелязваше.
Литъл фингър и курвите нещо не ми допаднаха. Ал го правеше ТОЛКОВА по-добре.
Джейсъна иначе е доста приятна гледка за окото и ако занапред си подбира участия в някакви по-непретенциозни шоута, няма да е проблем.
Сега си представих Скалата като Дрого... Ей тая Скала:

Като поставиш нещата в перспектива, Момоа хич не е зле.

Иначе сцената с Тивин Ланистър беше една от най-добрите сцени в целия сериал според мен. Декламацията на репликите там почти не се забелязваше.
Литъл фингър и курвите нещо не ми допаднаха. Ал го правеше ТОЛКОВА по-добре.
Тя сцената с Тивин съдържа горе-долу единственият безкомпромисен актинг в тоя сериал до момента (той в нея). Дори клишираното "not next year, not tomorrow... NOW" беше с жестоко delivery. Всички други имат много дефекти.
Ясно е, че Литъл Фингър не може да се сравнява с Ал. Имах предвид, че да сподели плановете си пред курвите е най-очакваното и нормално нещо, което можеше да се случи. Между другото - дразни ме тая перманентна ехидна усмивчица, дето е залепена за мутрата му. То бива showoffене, ама чак пък толкова...
И Момоа, ЕСТЕСТВЕНО, че е смехотворен като Дрого. Но не повече от Ленчето, от чиито сцени вече ми се гади.
Ясно е, че Литъл Фингър не може да се сравнява с Ал. Имах предвид, че да сподели плановете си пред курвите е най-очакваното и нормално нещо, което можеше да се случи. Между другото - дразни ме тая перманентна ехидна усмивчица, дето е залепена за мутрата му. То бива showoffене, ама чак пък толкова...
И Момоа, ЕСТЕСТВЕНО, че е смехотворен като Дрого. Но не повече от Ленчето, от чиито сцени вече ми се гади.
Баси колко са зле тия Тронове щом вече се намесват Баш Кръвта и 300 в коментарите по тях. 
Сериозно - ако сериалът вървеше по друга телевизия, а не по НВО, може би нямаше да бъде толкова критикуван. Струва ми се, че част от недоволството/разочарованието идва от по-високите очаквания.
Както споменах в темата на НВО, и на мен не ми е на нивото на другите им сериали, които съм гледал поне отчасти (освен Баш Кръвта все пак
). Ама летвата НВО поначало си е висока. 

Сериозно - ако сериалът вървеше по друга телевизия, а не по НВО, може би нямаше да бъде толкова критикуван. Струва ми се, че част от недоволството/разочарованието идва от по-високите очаквания.
Както споменах в темата на НВО, и на мен не ми е на нивото на другите им сериали, които съм гледал поне отчасти (освен Баш Кръвта все пак

Last edited by passer-by on Tue May 31, 2011 6:25 pm, edited 1 time in total.