Споделете пак
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
"онирично" означава "сънно", свързано със съновидение един вид, така...
Между другото си спомних, че съм чел на времето още по-поразителни анализи: Че Дядо Йоцо, дето гледа бил латентен педофил, че Хр. Ботев в "Майце си" открито изповядвал "едиповия си комплекс" и прочие пръц, с извинение...
Между другото си спомних, че съм чел на времето още по-поразителни анализи: Че Дядо Йоцо, дето гледа бил латентен педофил, че Хр. Ботев в "Майце си" открито изповядвал "едиповия си комплекс" и прочие пръц, с извинение...
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Interpreter
- Forsaken
Минувач, преди 35 г. все още нямаше линкове, мен.
Ровиш като кърт в Университетска библиотека и попадаш на дисертацията на някой възторжен фройдист-критик отпреди девети.
Не че след девети анализите бяха по-малко интересни
Впрочем, известен медицински факт е, че Вазов също така е родоначалник на жанра "хорър". Как започваше "Под игото"?
"Тая прохладна майска вечер чорбаджи Марко, гологлав, по халат, вечеряше с челядта си на двора."...
Ровиш като кърт в Университетска библиотека и попадаш на дисертацията на някой възторжен фройдист-критик отпреди девети.
Не че след девети анализите бяха по-малко интересни

Впрочем, известен медицински факт е, че Вазов също така е родоначалник на жанра "хорър". Как започваше "Под игото"?
"Тая прохладна майска вечер чорбаджи Марко, гологлав, по халат, вечеряше с челядта си на двора."...
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
Аз епохалния труд, дето го прочетох случайно преди петнайсетина години - "Дядо Йоцо гледа или Еросът на маргинала" - не го открих. Но ето ви забавната статия "Трябва ли ѝ дискурс на Рада", посветена на близка на разискваната тематика. 

- Interpreter
- Forsaken
Бащата ми взел колата и го блъснали отзад.
Защо трябваше да ми блъскат новата количка?
Няма да му я давам повече, писна ми. Сигурен съм, че е карал бързо. Особено, като взех да го питам с колко е карал и взе да ми увърта. Направо ми се разби кефа за дни напред. Ся трябва да карам другата кола, която е със зимни гуми и нямам пари да и взема летни в момента. Простооооооооооо ми писна от детинщини!

- RRSunknown
- Elder God
Там пътя е прав и открит... и разбит. Аз там(умишлено рядко минавам) не карам с повече от 80-90, което е ниска скорост. Ако наистина е карал бавно и е внимавал, щеше да има време да види изрязаното на пътя, да пусне аварийни и да намали. Той явно е бил засилен, а че другия е бил виновен, виновен е бил. Но за мен това е двоен фейл. Язък за новата кола. Дано не се разскърца много.
- Moridin
- Global Moderator
Като стана дума за коли, на мен Армеец отказват да ми платят щета, защото я имало при сключването на застраховката
Цялата предна броня е одрана и НОМЕРЪТ Е ИЗКРИВЕН деба, интересно как ли съм я занесъл така на оглед и си е била така и никой не е забелязал нали.
аман от тая държава честно

аман от тая държава честно
This is it. Ground zero.
Е нали за това ги снимат отсекъде като я застраховаш? Много гонене си е, аз за тва - евтина кола без никва застраховки ся
. Само задължителния рекет от данъци и граждански плащам.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra