- Защо господ е създал блондинките?Amelia wrote:....... и послушно да носи салата, студена бира, отварачка за бирата. .....
- Защото овцете не могат да носят бира от хладилника.
- Защо е създал брюнетките?
- Защото и блондинките не могат.
Moderator: Moridin
Е закво се мъчиш кат си има отварачки за тая цел.The Dragon wrote:Респект амелиАз обаче бях на пазар и сега трябва да успея да се преборя с една консерва тон и пак се джойнвам. Ха да ви видя вас вагиналнообременените знаете ли как се отваря консерва с касапски нож ...
Как бе тамън почнахме да обсъждаме родата. Аз за тъщата имам докато изтрия две клавиатури да пишаAmelia wrote:Е закво се мъчиш кат си има отварачки за тая цел.The Dragon wrote:Респект амелиАз обаче бях на пазар и сега трябва да успея да се преборя с една консерва тон и пак се джойнвам. Ха да ви видя вас вагиналнообременените знаете ли как се отваря консерва с касапски нож ...
![]()
Иначе да, забавно скандалче беше, ма аз няма откъде да изсмуча аргументи за повече, а и на хората май взе да им писва.
май само вие си ги четете, драгън и амелията един на друг с толкоз текст ;р
This is wrong on so many levels!Иначе да, забавно скандалче беше, ма аз няма откъде да изсмуча аргументи за повече, а и на хората май взе да им писва.
Morwen wrote:Амелия и Драгън - идиотиииии![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests