Zeiss_optik wrote:Та предполагам, че съм започнал да се ориентирам в предучилищна възраст, когато за пръв път набих момче, което беше разплакало момиче - но само предполагам.

Moderator: Moridin
Zeiss_optik wrote:Та предполагам, че съм започнал да се ориентирам в предучилищна възраст, когато за пръв път набих момче, което беше разплакало момиче - но само предполагам.
В такава възраст рядко някой знае какво е "хетеро", нали? Камо ли пък да разбере нещо по въпроса.Silver wrote:Сори, че така директно, но си мноо захлупен от предубежденията си. В предучилищна разбрал, че е хетеро, когато набил някого...
Прав си и за едното, и за другото. Само че не съм посветил живота си на това да гадя коя от четирите е вярна и коя - не. Нито пък съм се замислял сериозно за подробностите им. Просто те не са ми на дневен ред - и едва ли някога ще бъдат. Впрочем, доколкото знам - така е с повечето от привържениците на която и да е от тях.Silver wrote:
Мога да ти помогна:
1) нито една от четирите ти теории не е адекватно формулирана, за да се измъкваш с тях;
2) спомни си първите си 2 години - ето това е, което прави въпросът сложен.
Тази тема претърпя няколко сериозни завоя и наистина не зная защо продължавам - даже след като сам виждам, че е безперспективна.Silver wrote:Мисля, че се изразявам сравнително ясно, и отново не успяваш да разбереш, че "теориите" ти не са никакви теории. В момента има една теория за сексуалността, която е ясна в принципите си, но не и в детайлите.
След като не се замисляш над тези неща, що не започнеш да се въздържаш от мнения по темата? Някак по-адекватната реакция е.
Това за двете години понякога е изпълнимо. Аз имам кристално ясни отделни спомени от този период.
.Zeiss_optik wrote: Да се присадят яйчници и матка засега е невъзможно, а да отстраниш простатата, значи да го убиеш.
Има случаи, в които се препоръчва - при рак например. Но това обикновено става при мъже над 50-55. Тогава в тази област мускулите се отпускат, а кръвоносните съдове стават по-твърди. Но въпреки това риск за живота има - питай дядо си не са ли го предупредили. "Смяната" на пола обаче обикновено се прави на млади хора в активна възраст.RRSunknown wrote:Е то на дедо ми му я махнаха простатата преди три години години и си е още жив .
Ти не си ли разбрал, че Цайса води безметежен живот в който никога не позволява на такива дребни и незначителни неща като факти и реалност да му оказват влияние на представите за света?RRSunknown wrote:Е то риск си имаше но не заради операцията (която доктора определи като стандартна ) а заради упойката която беше рискова за сърце на 90 годишен човек.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests