Спилбърг - за и против

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

Спилбърг - за и против

Перфектен е, икона, стойност, безценното ми!
16
42%
Харесват ми някои негови неща, но нищо особено, грубо е надценяван.
13
34%
Определено ме дразни, плитък и елементарен.
1
3%
Бе я да мре в кофите, изродът пустинен!
2
5%
Honestly, my lighthouse hurts за Спилбърг...
6
16%

Total votes: 38

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Apr 10, 2005 1:59 pm

прочети 1-та страница на темата.
ако трябва два пъти. В почти всеки пост хората са се обосновавали.
И не, не ми отговаряй, няма нужда.

edit: ако толкова ти се чати кажи ще вляза в чата. Горе-дясно е линкчето, надписано си е. ;)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sun Apr 10, 2005 4:21 pm

Felix, като си такъв всезнайко с големи претенции, поне се научи да пишеш правилно, сега трябва да ти чета постовете по няколко пъти, за да разбера за какво иде реч в тях.
Ти си мисли квото искаш за Спилбърг просто го докажи
И по коя точно теорема трябва да докажа, че Спилбърг или който и да е друг творец не става за нищо? Това да не ти е математика? Субективизмът е определящ принцип в оценяването на изкуството, ако ще всички световно известни специалисти и критици да ме убеждават, че X е най-великия режисьор, ако на мен поначало не ми харесва, не виждам как ще ме убедят. Аргументирането е хубаво нещо в подобни спорове, но въобще не може да се смята за "доказателство" на каквото и да било. И щом примерите ти не ми харесаха, да опитаме пак - как така отричаш аниме-сериалите, като (предполагам :)) не си направил нито един такъв, камо ли пък успешен? По твоята логика би следвало да си мълчиш засрамено. :lol:

И престани с редуването на два поста един след друг, просто пиши всичко само в един, има си бутон "edit".
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Apr 10, 2005 6:40 pm

1) Повтарям Мат - не пиши петстотин шейсет и осем поста един след друг, темите стават излишно дълги като страници.
2) Кирилизирай... белким някой те разбере :twisted:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 11, 2005 1:41 pm

3) Феликс, Колди, Тъмен, Дървен, пиле, имаш точно три дни да се убедя по някакъв начин, че не си ти. След това изхвърчаш от форума. Освен ако не си злия му брат-близнак, де...

Ако пък греша, няколко неща:
1) Тук се спори културно и аргументирано. "Вие сте злобни комплексари" не е аргумент и е далеч от културното.
2) Като си влязъл в нечия къща, ще се държиш така, че да не обиждаш твърде много домакина, защото после нямаш право да мрънкаш, ако вземе, че те изхвърли.
3) Никой не иска да бъде враждебен към теб, но още с първия си пост в този топик веднага успя категорично да ме настроиш срещу себе си. Има два варианта. Или приемаш, че хората тук всъщност не са злобни изверги и ако подходиш човешки към тях, ще те изненадат със също толкова добронамерено отношение, или не го приемаш и се омиташ, защото форумът няма да се промени заради теб, хората няма да си признаят, че тайно са организирали култ "Да съборим можещите и великите с посредствеността си".

Нещо неясно?

И да, естествено, че като скочиш по тоя налудничав начин, всички ще се хвърлят да се защитават едни-други. Приятелите го правят това. Ако си в състояние да се осъзнаеш малко, си винаги добре дошъл в колектива.

Надявам се да не ми се налага да пиша втори такъв пост. В другите теми с твое участие не видях подобни ексцесии и ще забележиш, че там никой не ти налита, освен в нормален спор.

Мерси за вниманието, разчитам на него.
And you can't dance with a devil on your back...

Surfer
Scholar

Post by Surfer » Mon Apr 11, 2005 7:43 pm

Да гледаш Спилбърг, да играеш игрите на Близърд да четеш книгите на Джордан всичкото е направено да си дадат хората паричките.Комерс братче.Не казвам че са лоши на мен ми харесват и ме е яд за тва.
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Apr 16, 2009 11:29 pm

Това определено беше една тема, която не биваше да отварям... и да се зачитам в нея...:shock:

А иначе аз съм за долнопробната, комерсиалната и възмутителната опция 1. :mrgreen:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Apr 16, 2009 11:49 pm

Опция # 2 за мен. :)
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Apr 17, 2009 8:28 am

duuuuude that is some serious forum necromancy ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Fri Apr 17, 2009 10:56 am

Първо искам да отбележа, че анкетата е зададена по доста тенденциозен начин, поради огромната разлика между първия и втория отговор и начина, по който са формулирани.

Ако имаше отговор нещо от сорта на :
"Има наистина невероятни неща, но разбира се има и някои слаби. Не може да не се признае сериозият му принос към кино изкуството и като цяло си е заслужил името."
Предполагам повечето щяха да попаднат там някъде.
Но сега изборът е :
1. Господ.
2. Нищо особено.
3. Умри Спилбърг.

Така де, бях принуден да кликна на първото, въпреки че съм отчаян от половината му бози :)