Честит рожден ден:) Да си много щастлив, от пари и любов да не се отървеш и да спечелиш безплатни самолетни билети за три години напред от някоя много извратена промоция, та да се виждаме за повече от месец!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Честит рожден ден, злато! Пожелавам ти да си все такъв готин пич, да громиш с огнен меч световните неправди и да бъдеш най-щастливият Симеон на света! Обичам си те!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!
<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви
Уук.
Честит Да ти върви на късмет и на здраве, и най-вече на все повече щастие, да четеш много яки книги и да пропишеш по-активно. И дано се виждаме по-често, не само в България
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Честито, слънце!
Пожелавам ти да си стъпиш на краката и да намериш дом и любов в оная гадна страна, след като толкова я харесваш. А аз те чакам в Канада на турне - солово или с някой гъзарски оркестър. Обичам те!