Random stuffec
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
Чудех се къде да го постна това, при положение че подхожда на поне 2 подфорума 
http://kotaku.com/5816499/yes-female-ar ... inadequate
http://kotaku.com/5816499/yes-female-ar ... inadequate
Абе знам че тази е от игрите при които гледането на уоктрута и искане на съвети остро разваля кефа, но сега съм в затвора на Кърст и доколкото съм разбрал там има някой който мога да привлеча за парти мембър и който е ценен. Но в такъв случай се чудя кой да махна, аз съм със Fall-from-Grace, Игнус, Даккон, Анна и Морте. И като се има в предвид че съм чист файтър и че съм дал доста магийки на Даккон и Игнус...
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
В края на нивото вместо да влезеш в портала към следващото го подмини.
Не е зле да имаш 18 Wis и 21 char можеш да вземеш експириънс.
За да го ползваш както трябва оабче трябва и ти да си файтър и то не какъв да е файтър а Lawful - ако си много lawful може да му добавиш +3 сила и +3 щета.
б.т.в. вече си изпуснал най-вероятно един от най-яките персонажи - робота Нордом който се взима от интелектуалния клуб.
Следващия път питай или ползвай ръководства за техническата част на играта.
Не е зле да имаш 18 Wis и 21 char можеш да вземеш експириънс.
За да го ползваш както трябва оабче трябва и ти да си файтър и то не какъв да е файтър а Lawful - ако си много lawful може да му добавиш +3 сила и +3 щета.
б.т.в. вече си изпуснал най-вероятно един от най-яките персонажи - робота Нордом който се взима от интелектуалния клуб.
Следващия път питай или ползвай ръководства за техническата част на играта.
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Мъчиме се тук, аз и моя милост да подкараме Вещера на лаптопа. Колко ще сече ще видя ако тръгне но въпросът е че ми изкарва някакъв липсващ dll и се опитва да инсталира Tages нещо-си но не може защото нямам администраторски привилегии при все че съм в админ акаунтът.
То това Tages май го инсталира след баш инсталацията или поне така мисля, когато изписа loаding/installing redistributables, но баща ми е инсталирал хиляди "защитни" програми та след това ми съобщи че е открило драйвер понижаващ стабилността и го е махнало. Може и да е това.
Та помощ, ако може.
П.П. Торента е скидроу на Енх Едишъна от Замундата.
П.П. Торента е скидроу на Енх Едишъна от Замундата.
Tages не е нещо дето го искаш на компа си.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- armageddon
- Forsaken