Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Thu Jul 21, 2011 2:40 pm

В София има едно конкретно място, откъдето купувам дини - толкоз са сладки и вкусни, че направо се оливам от ядене :)

Това е една открита сергия на улица Коперник (кв. Гео Милев, зад Плиска, близо до Шипченски проход). Сергията се намира кажи-речи срещу Т-Маркета, само че малко по-нататък по Коперник (като Шипченски проход ти остава зад гърба).

Хората са си едни и същи всяка година, продават пъпеши, дини и тикви собствено производство, адски вкусни. От 3 години съм им редовен клиент и тая година мисля да продължа, макар че новата квартира ми идва далечко оттам :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 21, 2011 4:36 pm

Мдааа мноу далече за някакво си плодче :) Туак в билла напоследък са се объркали и малките дини са идеални.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Fri Jul 22, 2011 7:54 am

Днес за първи път видях кортеж от 3 коли с контроли и полиция в 7 сутринта :Д почувствах се много приятно, че хода пеша :Д

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 22, 2011 11:46 am

Доста е дразнещо, когато разни краставичари се опитват да ти пробутват краставиците си за природнообогатени биоактивни кюкамбъри. Преди време разбрах, че навиването на ролки на мокра коса е супериновативната процедура "водна ондулация", а днес във ФБ попаднах на този текст

"В зашеметяващ пример за способността на модата да преосмисля забравеното с години, блузата се развихри на модните дефилета тази година. Подкрепяна от мощни италански имена като Chloe, Gucci и Fendi, тя щурмува като най-хитовия елемент в облеклото за лято 2011. Освен всичко блузата е уникална с това, че може да ви даде десетки различни визии в зависимост с какво е комбинирана. Във веригата ... се усеща, че клиентите бързо се адаптират и отговарят на тази нова тенденция. Това е нещо добро, защото блузата е готова да бъде основен елемент за есента."

Зашеметяващо, ние досега блузи не сме виждали и не знаехме, че се обличат, а не се обуват, да не говорим че никога не би ни хрумнало да ги носим есента!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 22, 2011 11:47 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Fri Jul 22, 2011 12:18 pm

От мойта типично геймърска позиция ще река:
-- Блуза...това ми звучи на нов райд бос, който ще пуснат в новия експанжън на Уоу....
Винаги съм се чудил защо някой трябва да ти казва какво да обличаш.... и това, че е на мода...Каква е разликата....ц.
По икономически погледнато очаквайте увеличение на блузите?!...
Ебаси щуротиите....

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 22, 2011 12:21 pm

По-скоро "а, докарали са ни два камиона блузи, вместо един, дай да ги изрекламираме някак" и някой не е имал идеи...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 22, 2011 10:26 pm

Абе, само на мене ли vbox7 от няколко дни ми зарежда ужасяващо бавно?
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Jul 22, 2011 10:33 pm

http://www.megaupload.com/?d=CW18T4LU
^Споделям това парче. Написах го преди няколко дена, но едва онзи ден успях да го докарам до годен за слушане вид. Всичко е изсвирено от компютър, понеже не разполагам нито с необходимите инструменти - вкъщи имам само две класически китари, нито с техника за запис, която да ми свърши някаква работа. Докато намеря някакъв бас, който да става за слушане, мина бая време, и пак не намерих това, което търсех, но... Каквото е, това е. Дано не подразни слушателите много. :)
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jul 27, 2011 10:35 am

Намерих в чекмеджето на бюрото си една пукаща опаковка, обаче найлонът е ужасно дебел и не мога да пукам мехурчетата. :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 27, 2011 11:56 am

Уф остаих голфо на сервиз най-сетне, като гледам как му светнаха очите на майстора от ся почвам да дипля стотачките... :? :dunno:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jul 31, 2011 6:54 am

Направих си Facebook account, за да се свържа с едни стари приятели, та да споделя първото си впечатление - това чудо СМЪРДИ. Не знам защо въобще хората се занимават с този хаотичен ужас. Заливат те с тонове ненужна информация, но дори да си намериш списъка с friends е мини-приключение - за целта трябва да си гледаш профила, ебати. Orkut от едно време беше далеч по-добре направен.

п.п. За капак жена ми иска да ме blackmail-ва с Facebook, проклетницата. Ще види тя като подкарам някоя много тъпа Facebook игра само, за да я тормозя с царевица или каквото там си пращат хората.

п.п.п. Защо за бога няма нормален начин за браузене на групи или нещо от рода на Communities в Orkut? Или на каквото и да е друго? Защо няма опция "Disable ALL notifications", за да не получавам по пет имейла за всеки булшит на Facebook, а трябва да прецъкам списък със 100-те предлагани вида тормоз? The stench is overwhelming.
Last edited by AlDim on Sun Jul 31, 2011 7:31 am, edited 1 time in total.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Jul 31, 2011 7:29 am

Ташакът е пълен, щото нашият ме пита на всеки 30 секунди как да направи нещо си във ФБ. На всеки 5 минути идва в стаята да изрази шумно възмущение от ФБ интерфейса. Ще рече човек, че някой му е опрял патлак в главата, за да го накара да го ползва. Или всъщност не, ако Сашко имаше опрян патлак в главата, щеше да е доста по-тих в неодобрението си, подозирам. И закво пита мен? Аз влизам в тоя ФБ веднъж на високосна, когато Симеон ме изнасили да лайкна поредната картинка или линк. Нямам понятие къде са му половината опции, а и не ме интересува.

И все пак сега се чудя дали да си сложим като профилни снимки такива, на които сме двамата заедно. Щото е безкрайно важно светът да е уведомен за вечната ни и неразделна любов. И да почнем да си пускаме статус ъпдейти на всеки кръгъл час, които после да минаваме да лайкнем. Супер важно е! Така ще имаме истинска ФБ връзка!!! И май трябва най-сетне да снесем някое чаве, щото на тая възраст женски профил без чаве на профилната снимка си е за ФБ остракизъм направо...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jul 31, 2011 7:35 am

Amelia wrote:Супер важно е! Така ще имаме истинска ФБ връзка!!!
Еми ти вече ме poke-на и аз те poke-нах back, така че на път сме!!!

А аз отивам да си цъкам Forza, след като най-накрая нацъках всички неща, за които не искам Facebook да ми праща имейли (за половин-един час ми навъртя поне 15 за едното нищо...).

Rentless
Scholar

Post by Rentless » Sun Jul 31, 2011 9:18 am

ФБ е уникален и по нежеланието да трие приложения, да отказва приятелства и разни дреболии от сорта. Принципа е Accept или Hide. Тоест Избирай между Да или Може би. Уникално.