Маса фейл, ако този пост е сериозен и не си чувал за World of DarknessRentless wrote:ММО за феновете на Здрач?
Предстоящи заглавия
Moderator: AlDim
Прав си - много по-яки са. Визирам вампири от сетинги подобни на V:TM не на Здрач. Специално V:TM има най-оригиналната теория за произхода на вампирите където и да е. Много бих се радвал ако свестен автор се хвана да пиша спин-оф романи .
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- armageddon
- Forsaken
King's Bounty : Legion Нов KB - хубу. Нов разработчик - пак така. Но защо подяволите в шибания FailBook, който става единствено за лов на мишоци?
- armageddon
- Forsaken
Намерих си инвайт код и влязох в бетата. Съвсем прилична е като за фейсбук игра, почти всичко от компютърните игри е пренесено в нея, като основната промяна е, че героя вече не може да избира между трите вида класа - воин, паладин и магьосник и съответните им пасивни умения, но пък може по-нататък да ги вкарат 
- armageddon
- Forsaken
То самото инвайтване в бетата не е особено трудно, което би трябвало да означава че играта е готова за консумация, и държат бета таг-а за кьорфишек да си оправдават бъговете (по подобие на 99 % от FB заглавията).
Та за играта - има интересни идеи и интерфейсни нововъведения, които се виждат и с просто око, след като цъкат едни цели 15на минути и и бих шута на втората битката. Изкефи ме как войската отива в "сташа" и после си попълва стаковете самичка. И ги поздравявам че основата на PC играта, заедно с графиката и музиката са ги оставили и почти не са променяли нищо. Т.е красива е, изглежда и звучи 1:1 с The Legend/Armored Princess/Crossroads. Даже се и играе по почти същия начин, единствено трябва да вкарат едни клавишни команди за в битка.
За мое огромно съжаление обаче играта ми лагваше страхотно и на двата компютъра, на които я пробвах. Ся че лаптопа не е първа писта, не е и 5та, ми е ясно, ма не очаквах и на iSiktir-a на брата да върви еквивалентно зле. Изобщо цялата тая красота от екрана е за оня дет духа, щото (за мен) Legion в момента е далеч от играема. Ще видя понатам дали ще пипнат нещата (но нещо ме съмнява), дано оптимизират хавата, щото все пак това може да се окаже еднa от малкото FB простотии които стават за разцъкване.
Та за играта - има интересни идеи и интерфейсни нововъведения, които се виждат и с просто око, след като цъкат едни цели 15на минути и и бих шута на втората битката. Изкефи ме как войската отива в "сташа" и после си попълва стаковете самичка. И ги поздравявам че основата на PC играта, заедно с графиката и музиката са ги оставили и почти не са променяли нищо. Т.е красива е, изглежда и звучи 1:1 с The Legend/Armored Princess/Crossroads. Даже се и играе по почти същия начин, единствено трябва да вкарат едни клавишни команди за в битка.
За мое огромно съжаление обаче играта ми лагваше страхотно и на двата компютъра, на които я пробвах. Ся че лаптопа не е първа писта, не е и 5та, ми е ясно, ма не очаквах и на iSiktir-a на брата да върви еквивалентно зле. Изобщо цялата тая красота от екрана е за оня дет духа, щото (за мен) Legion в момента е далеч от играема. Ще видя понатам дали ще пипнат нещата (но нещо ме съмнява), дано оптимизират хавата, щото все пак това може да се окаже еднa от малкото FB простотии които стават за разцъкване.
Като изключим кръвта по камерата, Serious Sam 3 изглежда добре.