Като цяло, всеки, който борави с това интересно понятие "гилти плежър", може да си вземе гилти-то и да го евентуално съхранява, където слънце не огрява, а пък за мен плежъра, мерси.
Vampire Diaries
- JohanVladimir
- Sorcerer
Изгледах последните три серии на сезона още веднъж и вижте какво - те носят такъв драматичен заряд, че Роланд би могъл евентуално да има много здраве
Като цяло, всеки, който борави с това интересно понятие "гилти плежър", може да си вземе гилти-то и да го евентуално съхранява, където слънце не огрява, а пък за мен плежъра, мерси.
- Moridin
- Global Moderator
НЕЩАСТНИЯТ САМОДОВОЛЕН ПУТьО
- Spoiler: show
This is it. Ground zero.
- armageddon
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
И на мен принципно не ми пукаше за Лекси. Деймън наистина е по-забавен и има лафчета и бла-бла, но все пак сериала на моменти се олива с него и то по ужасяващ начин. В смисъл… това е герой, който на всеки няколко епизода се натъжава и убива по няколко невинни момичета и всичко това е напълно окей според сценаристите и феновете, защото той страда толкова много от своята любов, че това му дава право да избива колкото случайни човека си ще… Аз никога няма да му простя Вики. Да не говорим как във втори сезон двамата със Стефан без абсолютно никакви угризения избиха няколко полицая, защото запазването на прикритието им в това конкретно градче е много по-важно от няколко човешки живота…
Приятно ми е сериалчето, ама заради подобни изпълнения просто не мога да го приема сериозно.
Приятно ми е сериалчето, ама заради подобни изпълнения просто не мога да го приема сериозно.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- armageddon
- Forsaken
Бая добър си е новия сезон. Последните два епизода особено бяха мн силни,
Рооольо, гледай бе, гледай! Жоро е вече по-луд и от мене по темата и така пищи и се възмущава като гледаме двамата, направо не е истина ;р А Стефан най-сетне да стане гледаем, не е за вярване (не знам що те е издразнил, ма гарантирам, че пичее неимоверно в сравнение с предните сезони, гдет беше скучен добряга с минимално яки реплики...)
Армагедоне, да, определено! Само дето аз имам малко непоносимост към Бони и всичко свързано с нея...
Армагедоне, да, определено! Само дето аз имам малко непоносимост към Бони и всичко свързано с нея...
shadow dance nikoga ne luje
- armageddon
- Forsaken
Ми Бони е твърде пренебрегвана като керъктър, та може би затова не те кефи? Принципно 90 % от участието и се изчерпва с това че е вещица, пък откакто я загаждиха с брата на Елена беше станала мега досадна.
Мен Бони ми е истерично противна от първи епизод. Не може да играе и ролята й е зле написана.
And you can't dance with a devil on your back...
Мдаа, е не мога се насила да го гледам тоя сериал, 6 епизода ми стигнаха да ми е силно безличен. Странно ми е как разумни и интелигентни хора се прехласват по него толкова ;р. Отделно, че сценария и квото видях от статистите, силно е да ги нарека актьори, в него е портокала на Прасчо до са и да става по як натам не ми се търси де.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra