One Piece - сапунките могат да са добри
Е чакаме и Ширахоши да си развие суперпауъра, кво по мотивиращо от кораба 

Ще се попроточат битките поне 2 глави ама няма лошо, Кофти, че изпълненията на рибоците са леко безинтересни до сега, нещо ме съмнява да има пълноценна драма и напрежение... общо взето им е отредена ролята на първите булиис срещащи героя сдобил суперсили, дамек няма кво да се спираме на тях подорбно  

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Е аз като знаех да не ми е по готино 
. Не му се полага почивка баш сега!  
От друга страна анимето приключи този арк. Следващата серия почва купона в архипелага.

От друга страна анимето приключи този арк. Следващата серия почва купона в архипелага.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Хванах се да наваксам с анимето. Таман свърших Импел Даун арка, който изгледах с превъртане на частите с Бъги и Мр.3, че ми бяха непоносими. Тъжно е, когато се опитат да раздуят анимето с хумор, който не е писан от Ода. Много е тъжно.
Как да е, Импел Дауна, който отчитам като най-тъпия арк след оня с капитан Куро отпреди 500 епизода, накрая взе даже да ме кефи и
едит: Размазва още от първите епизоди. ОМГ, ебаси гениалния арк!!!
едит2:

Как да е, Импел Дауна, който отчитам като най-тъпия арк след оня с капитан Куро отпреди 500 епизода, накрая взе даже да ме кефи и
- Spoiler: show

едит: Размазва още от първите епизоди. ОМГ, ебаси гениалния арк!!!
едит2:

Не знам дали е останал някой дето да може да се спойлне от тоя ми пост, ама аре, ще туря спойлер за всеки случай:

Ох мамааааааааа!!! Епизодите с накамата ми влязоха толкова благо! Не е истина как ме надъхва тва аниме - като закрещяха, че ще се видят след две години, щях да се разкрещя и аз. Такъв чистосърдечен хайпец не ми се е случвал с никое друго заглавие за тия 30 години, откакто щъпуркам по планетата. Това е анимето на моя живот, вече съм сигурна в това. Аз го ЖИВЕЯ тва аниме. Ако някой ден свърши, вероятно ще умра.
Почнаха да се събират на Шабаоди. Умрех си от смех - фалшивите Мугивара са с гласа на истинските, ама разменени. Фалшивият Люфи е с гласа на Санджи, фалшивата Нами е с гласа на Чопър и т.н. Много са сладки! Добре им стои новия дизайн на нашите с това шаренкото. Обаче настигаме мангата главоломно - ко шъ прайм тогаваз? Филъри ли ще ни пуснат кат на Наруто?

Почнаха да се събират на Шабаоди. Умрех си от смех - фалшивите Мугивара са с гласа на истинските, ама разменени. Фалшивият Люфи е с гласа на Санджи, фалшивата Нами е с гласа на Чопър и т.н. Много са сладки! Добре им стои новия дизайн на нашите с това шаренкото. Обаче настигаме мангата главоломно - ко шъ прайм тогаваз? Филъри ли ще ни пуснат кат на Наруто?
Е тя и Боа е с кралско хаки няма кво да ги бави 
Мдам бързо върви, мно осе закучиха с тия рибоци, ама нема как сички тряя са да покажат малко prowess(tm).

Мдам бързо върви, мно осе закучиха с тия рибоци, ама нема как сички тряя са да покажат малко prowess(tm).
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
518
Новия опънинг е доста красив, има ги и оцветени и рибките вече макар и статични
. Ех кеф кеф.
Мдаа, Зоро на грешния кораб

Новия опънинг е доста красив, има ги и оцветени и рибките вече макар и статични
Мдаа, Зоро на грешния кораб
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
В която не се случва нищо съществено, обаче имаше мега як бондинг момент между Чопър и Зоро (баси колко им обичам взаимоотношенията!!!), гениален Санджи, играещ си с храната и Робин и Франки, които са велики по принцип. 
Сега чакам 519 епизод на анимето - ще си го гледам паралелно с мангата, понеже наваксах с епизодите.

Сега чакам 519 епизод на анимето - ще си го гледам паралелно с мангата, понеже наваксах с епизодите.