A Dance With Dragons [СПОЙЛЕРИ до 4-та книга вкл.]
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- Dr. Horrible
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Попаднах на някакъв списък на най-малоумните теории за разни неща от поредицата:
- Spoiler: show
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- dido_demirov
- Merchant
Доста плява поех покрай няколкото зърна действие в Танца. Особено главите в Даруджистан, пардон Миринистан със зверски тромавата игра на тронове. То бяха едни подмолни планове, едни оплетени интриги и изпепеляващи, но все пак плътски ориентирани любови... не си е работа. Да не говорим за флешбековете през страница свързани с: 1. децата на Регар облени в кръв; 2. кенефната смърт на лорд тивин; 3. рандъм подбран персонаж с развети коси и искрящи очи.
А, и нещо любопитно: на Стената всеки си има име, което ни се съобщава, дори ако само премине около мястото на (без)действие. Кракените също са доста индивидуални.
Накратко - кофти тенденцията от четвърта книга продължава и лично за мен поредицата се превръща в нещо като Star wars - предварително знам, че ще го намразя след като го гледам и предварително се мразя за това , че ще гледам следващия епизод.
Искам: Джайм лорд командир, Бран - крал на Севера и Получовекът в Кингс Лендинг. Повече битки и слава и по-малко Денерис, Церсей и Югът като цяло, който в случая ми е скучен до немай къде.
А, и нещо любопитно: на Стената всеки си има име, което ни се съобщава, дори ако само премине около мястото на (без)действие. Кракените също са доста индивидуални.
Накратко - кофти тенденцията от четвърта книга продължава и лично за мен поредицата се превръща в нещо като Star wars - предварително знам, че ще го намразя след като го гледам и предварително се мразя за това , че ще гледам следващия епизод.
Искам: Джайм лорд командир, Бран - крал на Севера и Получовекът в Кингс Лендинг. Повече битки и слава и по-малко Денерис, Церсей и Югът като цяло, който в случая ми е скучен до немай къде.
Какво зората? Ние сме Урук-хай — не спираме да се бием ни денем, ни нощем, ни в ясно време, ни в буря. Идем да убиваме под слънце и луна. Какво зората?
Тирион е Получовекът. Доколкото си спомням така го приветстваха войниците по време на сражението при Кингс Лендинг. За Джайм имах предвид Вала
Какво зората? Ние сме Урук-хай — не спираме да се бием ни денем, ни нощем, ни в ясно време, ни в буря. Идем да убиваме под слънце и луна. Какво зората?
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
На 300-та страница съм и само да питам защо това е лошо?The Dragon wrote:Книгата най общо е втория малазан - наполовина най якото нещо което си чел, наполовина Денерис и Тирион ...portugal wrote:В амазон са доста колебливи мненията (меко казано)

Много ми е гадно за Смрад, герой който да ме дразни толкова едва ли е имало в тази поредица, но и той не заслужава такова нещо. Трябва да се измисли псувня или проклятие свързано с Рамзи Болтън.
като гледам тия мнения и се чудя, само аз ли искам повече магия, по дяволите?Томек wrote: Искам: Джайм лорд командир, Бран - крал на Севера и Получовекът в Кингс Лендинг. Повече битки и слава и по-малко Денерис, Церсей и Югът като цяло, който в случая ми е скучен до немай къде.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Магия се намира достатъчно в пета част, а и преди това си имаше от време на време. Освен ако нямаш предвид огнени топки

- The Dragon
- Elder God
Ами защото главите с Денерис са ужасно бавни и значително по слаби от северните с Рийк и Джон Сноу. Горе долу тийн драмите са и на нивото на Glee. А тирионските са просто наникъде. Но северните неща къртят мивки. Бтв - Гледай като стигнеш до the north remembers. Ще се счупиш от смях.Claymore47_Fen wrote:На 300-та страница съм и само да питам защо това е лошо?The Dragon wrote:Книгата най общо е втория малазан - наполовина най якото нещо което си чел, наполовина Денерис и Тирион ...portugal wrote:В амазон са доста колебливи мненията (меко казано)
![]()
А паралела с втория малазан е - там е супер яка часта с колтейн. Но Фелисин просто не можеш да я дишаш от самото начало. Както и Хеборик.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Остават ми 40 страници до финала и всъщност сте прави. Но преди това...
Джордж ГРР Мартин, МАЙНАТА ТИ!
Why the fuckity fuck fuck fuck умряха
Честно, в момента искам тоя човек да умре и хич не ми пука дали ще остави поредицата недовършена. 
Та като цяло наистина след началото постепенно главите на Тирион се разреждаха, докато накрая се получи философският камък на бозиците. На Денерис верно бяха супер безпътни и тъпи интригите, но съм приятно изненадан от главите на Теон и Селми. На Бран бяха прекалено малко главите, тъкмо когато започна интересното, на Джайм главата освен за да ни информира по най - банален начин ,
Джордж ГРР Мартин, МАЙНАТА ТИ!

Та като цяло наистина след началото постепенно главите на Тирион се разреждаха, докато накрая се получи философският камък на бозиците. На Денерис верно бяха супер безпътни и тъпи интригите, но съм приятно изненадан от главите на Теон и Селми. На Бран бяха прекалено малко главите, тъкмо когато започна интересното, на Джайм главата освен за да ни информира по най - банален начин ,

Last edited by Claymore on Mon Mar 26, 2012 8:48 pm, edited 2 times in total.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?