А, само два пъти. Тъкмо не знаех кога ще излиза въобще, мислех да не я чете тая книга, сега трябва да внимавам със кръвното и да си пия редовно хапчетата защото просто напрежението Ще си ушие ли Тюон роклята най накрая и Ще и намерят ли на Егвийн сгъваеми столчета в кулата ще ме убие.
Подигравайте се вие, подигравайте се... Но внимавайте, защото е много възможно някои от нас наистина да посрещнат Датата с хапчета от вълнението... някои неща не се променят, мухахахахахахахахаха!!! Kudos to you, Jordy!
О, наистина ли казах това, което казах? Божичко, забравете го, моля ви...
Aaaaa, точно на рождения ми ден, това е някаква поличба, игра на Шарката!!
хохо, смятай колко везни станахме :Р
edit: Marfa, ти беше първата от редиците на кантарите, за която се сетих :Р
Last edited by Drizzt Do`Urden on Fri May 06, 2005 7:56 pm, edited 2 times in total.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Малко по темата - Все пак говорим за Робърт Джордан. "Колелото..." си го взех накуп от един Панаир на Книгата - всичките десет тома, имаше зверска отстъпка (около 50%, доколкото си спомням) и майтапа започна - представяте ли си как се носят десет парчета от тия тухли четворки - във всяка ръка по един огромен плик с Робърт Джордан, тежащ колкото четирикрилен гардероб . Хората в автобуса ме гледаха доста странно .
Ъъ, да, с последното ме спечели, признавам. Ся кажи и че си пътувал посока Орлов Мост в пиков час и ако някога се сетя да вляза в църква, ще запаля свещичка в твоя чест...
възможно ли е на 16.10 да излезне на български?Колкото е възможно евреин да върви на улицата и да изпуска пари, а зад него арменец да ги събира и му ги връща!
Майтапът на страна ама поне тези,които знаят английски ще ги прочетат на 11-12октомври,ами ния чак март-април най-вероятно