Amazon Kindle
Moderator: Moridin
Аз сигурно ще си взема Киндъла де. Ама искам чисто информативно да ви попитам защо Нукк-ът е по-лош според вас?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Не точно. Те имат адрес в САЩ, и хващат всички намаления за щатите. Ако случайно извадиш късмет някой да си е поръчал киндъл, той да е дошъл, а клиента да се е отказал, тогава може и да си получиш заявения киндъл за 1 ден. Иначе - според зависи в какво време си пуснеш заявката. На Марфето ако не се лъжа и го доставиха за седмица, а аз чаках един месец, понеже се бях обадила тъкмо когато са комплектовали вече предния шипмънт и трябваше да чакам да се събере стока за втори.Dante wrote: Aбе от тоя сайт - http://www.edepot-bg.com/
Ми казаха, че времето за доставко било 1 работен ден. Втф, възможно ли е?
А ако го поръчаш директно от Амазон не ти ли излиза по-на кирия, хм?
Да, но тук има и други фактори. Като за начало парите. Киндъла ми излиза точно 180 лева, а Нуккът 220. Искам да е най-доброто и качественото, но не мога и в случая 40 лева не са ташак работа. Другото, най-осното, е, че говорих със сайта и имат Киндъла в наличност. А за Нукът ще трябва да чакам поне 2 седмици. А аз ще имам парите чак през май, не знам точно кога, а ми трябва преди 26-ти май.
А, щом има някакви други фактори като време и пари, взимай си Kindle-a. Overall, дисплeят, който е най-важното, е идентичен, а и основният значим плюс на Nook Touch пред Kindle Touch (т.е. наличието на хардуерни бутони за прелистване) всъщност го има при обикновения 79 доларов Kindle.
В крайна сметка това са все качествени четци, та трудно можеш да съжалиш за покупката си. Аз досега не съм чул някой да се сдобие за първи път с e-reader и да не остане възхитен, пък каквато ще марка да e бил.
В крайна сметка това са все качествени четци, та трудно можеш да съжалиш за покупката си. Аз досега не съм чул някой да се сдобие за първи път с e-reader и да не остане възхитен, пък каквато ще марка да e бил.
- Moridin
- Global Moderator
Първо, човекът не гледа Киндъл Тъч, а Киндъл 4, който има бутони за прелистване. Второ, всеки Киндъл е по-добър от всеки Нук. Вярвай ми, имам бизнес отношения с Барнс и Ноубъл
Бтв бях пропуснал, че Киндъл Тъч няма бутони за прелистване, наистина е малко лейм
но пък така дизайнът е по-изчистен.
Иначе аз съм на мнение, че рийдърите на Сони са с един гърди пред останалите, но цената им ги изключва от дискусията.
Данте, взимай го тоя Киндъл 4 и не го мисли. 79$ са нищо пари за ползата от тая машина. Иначе ако се разчетеш по-нагоре из темата, има доста подробни описания колко струва минаването през митницата, та да си направиш сравнението.

Бтв бях пропуснал, че Киндъл Тъч няма бутони за прелистване, наистина е малко лейм

Иначе аз съм на мнение, че рийдърите на Сони са с един гърди пред останалите, но цената им ги изключва от дискусията.
Данте, взимай го тоя Киндъл 4 и не го мисли. 79$ са нищо пари за ползата от тая машина. Иначе ако се разчетеш по-нагоре из темата, има доста подробни описания колко струва минаването през митницата, та да си направиш сравнението.
This is it. Ground zero.
Мдаам, моя ще дойде края на май ама поне ще спестя от транспорт
. Малко по-скъп модел и без калъф ама все пак ще кара години. Баси нямам търпение хем джиткам на едно старо сони 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Прав е Моридин 
Аз с киндъл 3-ката съм направо на седмото небе
Клавиатурата я ползвам почти нон-стоп, книжките се виждат супер, бутоните са ми адски удобни, а през домашното рутерче без проблем през браузъра чета директно от читанката
Да не бяха тъпите индийци от съпорта, щях да им туря 10 / 10 оценка

Аз с киндъл 3-ката съм направо на седмото небе

Клавиатурата я ползвам почти нон-стоп, книжките се виждат супер, бутоните са ми адски удобни, а през домашното рутерче без проблем през браузъра чета директно от читанката

Да не бяха тъпите индийци от съпорта, щях да им туря 10 / 10 оценка

- penzata
- Forsaken
Поръчах си Kindle Touch with SO и го докараха след 2 дена. Излезна 223лв. Умопомрачително зарибяващ е. Приятелката ти, рано или късно, ще иска да си пазарува от amazon (лесно, бързо и достъпно до купища книги), така че киндълът май е по-удачният вариант.Dante wrote:Aбе от тоя сайт - http://www.edepot-bg.com/
Ми казаха, че времето за доставко било 1 работен ден. Втф, възможно ли е?
The hardest battles are fought in the mind.