Mass Effect 3
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Да, но това от което имаме нужда и за което се тръшкаме не са спекулации, а отговори на въпросите ни. Както и да е..
Да не започвам и аз с моите спекулации, че всичко накрая е indoctrination. 
бтв, планетата накрая очевидно не е Земята, освен ако по някакъв начин не сме се сдобили с още една луна.

бтв, планетата накрая очевидно не е Земята, освен ако по някакъв начин не сме се сдобили с още една луна.
- Spoiler: show

- Spoiler: show
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
Ооо, да бях забравил за това. Е, не е Земята, хепи нау? Остава вариантът, че рийпърите се индоктринирали джокера или са хакнали еди, за да разкарат Нормандия от пътя си. С един удар два заека. Хем Шепърд ще трябва да вика такси след битката, хем ще създадат разкол между силите на съпротивата(това бидейки феновете и Биоуеър)
А това с индоктринацията е много тъпа идея и дано Био не я използват. Най-малкото индоктринацията е създава за жертвата изкуствен свят, в който тя си мисли, че живее. А проблемите с финала са не толкова с решенията на Шепърд, а с решенията на Биоуеър за разума зад рийпърите. Който пак е малоумен, дори и Шепърд да е индоктриниран. А и ще стане малко рециклаж това, всеки герой да се окаже индоктриниран.
Относто макото - get real people, текстури се преизползват постоянно.
А това с индоктринацията е много тъпа идея и дано Био не я използват. Най-малкото индоктринацията е създава за жертвата изкуствен свят, в който тя си мисли, че живее. А проблемите с финала са не толкова с решенията на Шепърд, а с решенията на Биоуеър за разума зад рийпърите. Който пак е малоумен, дори и Шепърд да е индоктриниран. А и ще стане малко рециклаж това, всеки герой да се окаже индоктриниран.
Относто макото - get real people, текстури се преизползват постоянно.
There are no rules! I'm gonna get you!
Радо, луд ли си за Гиърс 3, беше си съвсем окей, макар и малко предсказуем, освен това Дом "открадна шоуто" по-рано и какъвто и да беше краят нямаше много значение:)
Ако продължите така за финала на МЕ3 ще започна да се оплаквам как съм бил искрено разочарован от финалите на Super Mario Galaxy 1 и особено на 2:)
Ако продължите така за финала на МЕ3 ще започна да се оплаквам как съм бил искрено разочарован от финалите на Super Mario Galaxy 1 и особено на 2:)
Да бе, и точно мако са решили да използват в предполагаемите отломки на цитаделата 
Честно казано не знам дали е възможно да измислят нещо по-тъпо от това с което разполагаме в момента, а и аз казах, че подкрепям всичко, което може да промени историята накрая.
И си мисля, че е по-тъпо Шепърд да не е индоктриниран (или по-скоро да не се прави опит), особено след нокаута в Арайвъл, когато 2 дни беше в безсъзнание. Може да е всичко човека, но не е супермен.
А и Харби го/я желае, това е повече от ясно

Честно казано не знам дали е възможно да измислят нещо по-тъпо от това с което разполагаме в момента, а и аз казах, че подкрепям всичко, което може да промени историята накрая.
И си мисля, че е по-тъпо Шепърд да не е индоктриниран (или по-скоро да не се прави опит), особено след нокаута в Арайвъл, когато 2 дни беше в безсъзнание. Може да е всичко човека, но не е супермен.
А и Харби го/я желае, това е повече от ясно

Това ти казвам. Това не е мако. Това е текстура. Тя може да се лепне на мако, може да се е лепне в цитаделата. Може да се лепне на панел в Нормандия. Може да се лепне на бронята на Легион. А може и някакво мако да е излетяло от взривен кораб и да е катастрофирало в цитаделата. Не мисля, че дори и да е мако, могат да се измислят кой знае какви конспирации зад това. Освен ако това не е превоза на Еди, която е била изключена от кораба от зъл риипърски код(който после превзема нормандия и я праща в релето на самоубийствена мисия), но с помощта на wi-fi се е свързала с автопилота на макото и го е пратила към цитаделата, след което го е използвала за удължител и е хакнала Каспър, разваляйки финала за всички, мислейки си, че това е забавно.
Това с цел да докажа, че всичко може да се обясни с помощта на малко болно въображение.
Това с цел да докажа, че всичко може да се обясни с помощта на малко болно въображение.
- The Dragon
- Elder God
Е да ама селинг пойнтовете на Мариотата не бяха историята и героите а добрия геймплей. Ако и Мас Ефект имаше поносим такъв нямаше да е толкова болно че са осрали историята.Muad_Dib wrote:Ако продължите така за финала на МЕ3 ще започна да се оплаквам как съм бил искрено разочарован от финалите на Super Mario Galaxy 1 и особено на 2:)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Изобщо как може да твърдите, че имала як геймплей. Че те махнаха любимото ми от двойката сканиране на планети. И с какво го замениха. С някакъв абоминейшън, с който намираш някаква дрънкулка, и то за по-малко от 5 минути на планета.
Щях да падна от стола от смях като намерих за първи път космически кораб със скан. А то да беше веднъж.
Щях да падна от стола от смях като намерих за първи път космически кораб със скан. А то да беше веднъж.
Wtf, това пък за мен си е плюс. Сканирането ми беше интересно до петата планета, после умирах от мързел и скука.
Също така подкрепям охладителите, защото ми беше писнало в МЕ1 да ми се бъгват оръжията и да не се охлаждат.
http://www.youtube.com/watch?v=cEnIQWXCgzQ

http://www.youtube.com/watch?v=cEnIQWXCgzQ

- The Dragon
- Elder God