Mass Effect 3

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Fri May 18, 2012 10:43 pm

Кога е издал такава команда? Единствено ми каза, че нищо не се случва и да видя дали не мога да направя нещо. Ей, ако не беше тоя Хакет, да се завлача до вълшебния асансьор, как ли щяха да ме качат горе, не знам :lol:

А и никой не знае какво ще направи крусибъл-а от какво бягат в крайна сметка? От рипърите? Нали се разбрахме 100 пъти, че никой няма да отстъпва? И къде ще избягат все пак? :)

Едитнах се в горният пост, но пак ще кажа. За мен няма дилема накрая. За базата на колекторите се чесах 20 минути докато реша... Все пак реших, че можем и без нея. А сега каквото и да избереш все решаваш проблема... уж. Ами къде е възможността да не решиш проблема? Къде са великите рипъри? Каквото и да направиш става на твоята - войната приключва...

Това с разрушаването ми се случи като тръгнах да разглеждам, почти стигнах до контрол и като реших да се връщам умрях. Ако си стоиш далеч от опциите, може и цяла вечер да изкараш там...

Стига едитва, че не мога да постна 3 пъти вече... Каква друга галактика?? Как го разбра това? Кажи ми всичко и не ме лъжи! :lol:
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Fri May 18, 2012 10:52 pm

RRSunknown wrote:Всъщност току що ми хрумна че просто бяга с предупредителната кутия на Лиара за всеки случай ако шепърд фейлне. Шепърд обеща на Лиара че ще се погрижи кутията да бъде спасена.
Стига де, сериозно ли? Ами ако ни бяха помляли още преди да стъпим в системата тогава какво? А аз доколкото разбрах не е една кутия, а много. :)
А и Гарус какъв го дири на Норманди? Нали уж с мене беше, нали щяхме да пием после, защо да ми го причинява това? Аз в началото мъкнах Кейдън на рамо с крехкото си телце, толкова ли някой не ме взе и мене :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri May 18, 2012 10:53 pm

Edit:
Всъщност току що ми хрумна че просто бяга с предупредителната кутия на Лиара за всеки случай ако шепърд фейлне. Шепърд обеща на Лиара че ще се погрижи кутията да бъде спасена.

Аз иначе доста се чесох защото нямаше как да убия Рийпърите без да убия Гет и Еди което ми влизаше в противоречия с убежденията които изповядвах , не исках да ги контролирам защото видях докъде води контрола с Куаранците и Гет и накрая остана рийпърски наномашини в органичните тела ама по правилния начин. (б.т.в Илюзив Мен и Шепърд са такъв вид създания)

И разбира се избора - нищо не правя с който умираш. Това също е вид избор :)

Чакай сега - кой казва че като ги удари лъча не са се върнали - обвиъсли са разбрали войната е свършила.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Fri May 18, 2012 11:03 pm

Да, обаче не сме видяли да умират гетите, а много хора гърмят във форумите, че ЕДИ е излязла от Норманди при дестрой опцията. И казаха, че не било бъг. Мисля, че разбрах кои са накрая хората в Норманди

- винаги Джокера
- LI
- и човека с който общуваш най-често или най много мъкнеш по мисии.
Но сега не искам да посвещавам цяла игра на ЕДИ за да ми се случи.

Накрая сцената с дядката и детето е една и съща във всеки случай, а най-вероятно, последиците трябва да са различни за всеки край. Иначе какъв е смисъла от трите опции... това, ако краят е реален.

Какво са ти направили, по дяволите? Обещавам да отмъстя за теб като излезе ЕК. :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri May 18, 2012 11:08 pm

О със сигурно това с кой излиза е на пълен рандом :lol: , спор няма

На трето четене - сто процента са в друга галактика NO WAY да излязат от клъстъра без мас реле , мас релетата както знаем са унищожени...

При мен Джокър и Еди излязоха , Джоукър видимо беше с очите на Илюзив мен и си говореха умствено а за тях излезна Тали- само за три мисии съм я ползвал, но пък романса ми беше с нея сигурно затова.

Първата игра пак ми излезе Тали.

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Fri May 18, 2012 11:12 pm

Лиара разпрати кутиите по различни планети далеч преди да започне финалната битка.

За това с идващите рийпъри сигурен ли си? Аз втория път се въртях десетина минути след края на разговора и не видях никакви рийпъри да се приближават.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Fri May 18, 2012 11:15 pm

Убедена съм за хората, които излизат. Аз освен с Гарус се въргалях и с Кейдън в един сейв, та в единия случай бяха Джокер, Гарус, Джавик, а в другия Джокер, Кейдън, Джавик.

С Джавик най-често си лафим и е на всяка мисия.

Едит: При синтезис винаги излизат Джокера и ЕДИ в чест на избора ти + LI.
Last edited by Arlina on Fri May 18, 2012 11:24 pm, edited 1 time in total.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri May 18, 2012 11:23 pm

Еми тръгнах към левия лъч, стигам до средата размислих и решавам да се върна -на средата на пътя Рийпърите гръмнаха с лазерите крусибината и ми даде гейм оувър.

О със сигурно това с кой излиза е на пълен рандом :lol: , спор няма

При мен Джокър и Еди излязоха , Джоукър видимо беше с очите на Илюзив мен и си говореха умствено а за тях излезна Тали- само за три мисии съм я ползвал, но пък романса ми беше с нея сигурно затова.

Първата игра пак ми излезе Тали.

А и още нещо - в една от мисите ЕДИ каза че постоянно следи тялото на Шепърд чрез наномашините и знае дали е жив и колко е здрав във всеки един момент.

Иначе това с бягството е най-бездарния момент - предполагам по сценарий се предполага да си Вега Ашли/Кейдън нали уж те са ти земляните а другите да чакат в бокса - недомислена работа.

Edit: Интернета ми сдуха тотална - не мога един пост да мушна , чакам от пет минути да зареди страницата тъй че за днеска това ми е последния пост по темата.

Прекалено много се вживявате в търсенето на под вола теле - честно казано изобщо не ми дреме кой откъде излиза - има сто хиляди дребни и големи неща които ще запомня от играта и които ме размаха :lol:
Фул Парагон феревер - първия път не успях защото нямах импорт и половината неща не ми вързаха.

Мисля тия дни да напиша нещо като ревю със цитати от мненията си за един и две и под тях как точно всички неща които ме дразнеха са оправени и подобрени в тройката.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Fri May 18, 2012 11:38 pm

RRSunknown wrote:А и още нещо - в една от мисите ЕДИ каза че постоянно следи тялото на Шепърд чрез наномашините и знае дали е жив и колко е здрав във всеки един момент.
И като ме знаят, че съм жива къде са хукнали? Изобщо как имам връзка с Андерсън и Хакет? Нито омнитул-а ми работи, нито имам каска. Даже щитове нямам с, които да понеса щетите от експлозията на цитаделата, обаче пак съм жива. Много кораво копеле излязох.

Също така ЕДИ ти казва, че не-знам-си-кой хормон ти е в много високи нива, а малко след това отиваш на мисията с базата на Horizon и някъде из логовете разбираш, че същия хормон е в много високи нива и при хората с, които ТИМ експериментира.
Не знам... просто единственото, което ми помага да си обясня всичко след Харбинджър е индоктринейшън теорията. Тези други галактики и изобщо всичко което си говорим са спекулации. Аз тези неща трябва да ги разбера от играта, а не от форум :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri May 18, 2012 11:53 pm

Там е работата че тия неща изобщо са ми толкова маловажни че изобщо не ми пука за тях и мисля да почна да трета игра да попукам още този път със сентинел и ренегат.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri May 18, 2012 11:55 pm

Честно казано работата е там че тия неща нито са ми важни за цялостния експириънс нито ми се задълбава в тях.
Подробности -в абсолютно всяка игра ако се хванеш ги излявяш , ама реално това което ми е важно че имаше някъкъв резон в теорията за реда на рийпърите, осъзнаването че е фейлнала и последвалото решение. Това ми стига за финала.

Дабъл пост - факин интернет.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sat May 19, 2012 12:14 am

Да де, но аз следя главно историята и ми е най-важна :)

Иначе добре се придържаме към злият план на Биовар. :mrgreen: Но ако са решили, че ще се задоволим със спекулации и всеки сам да си измисля как е свършила играта, мисля, че са се объркали..
Spoiler: show
Image
Не става след 1000 часа в тази игра да ми изместят фокуса от Шепърд и останалите и изведнъж да започне да ми пука за живота като цяло. И това дете на Земята, ако е истинско какво? Трябваше да ми стане болно ли? Изобщо не почувствах нищо.. По-кофти щеше да ми стане, ако не бях успяла да спася Emily Wong, която горката умря в туйтър, но пък за сметка на това си имаме прекрасната Diana Alers.

И наистина не виждам логика в мотивите на рипърите. Да бяха казали, че ни избиват ей така, за да си правят нови рипърчета.. по бих го приела, но теорията с хаоса... Защо? Каква им е изгодата? Защо изобщо се чувстват длъжни? Живота никога няма да изчезне напълно. Самите гети са оставили куорианите живи, значи дори на тях им е стигнал акъла, че не е редно да унищожат цяла една раса.
А протеаните пък изобщо не са толерирали синтетичните и са ги трепали. Така, че изобщо да не ми излизат с тая глупост за войната между синтетичните и органичните и как щели да ни избият..

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat May 19, 2012 12:18 am

Бе и аз се чудех защо във властелина не отлетяха с орлите да пуснат пръстена като в това клипче :)

http://www.youtube.com/watch?v=1yqVD0swvWU

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sat May 19, 2012 12:26 am

Хахаха, е да, и аз се чудех защо консулите не виждат, че от Сарен стърчат гетски кабели и защо асарито не си джойна съзнанието с на Шепърд като не вярва в рипъри, но... :)
Тук говорим за краят на трилогията (пет пъти написах трОлогия, хахах), не ми се вярва от самото начало да са планирали този край, все твърдяха, че краят им е ясен от самото начало и си мисля, че е бил този, който изтече - за дарк енерджи. Мисля, че и Дрю Карпишин го потвърди.. А и нали в цялата мисия по намирането на Тали в МЕ2 се чудихме защо това слънце умира толкова бързо. Тогава най-открито говорихме за дарк енерджи.

П.С. Как можаха да разкарат Карпишин, не знам....

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat May 19, 2012 12:28 am

Последно съм чел книгата преди 4 години и пак отговарям - Гандалф, както и Радагаст Кафявия (а той е по птиците) не са могли да се свържат с краля на орлите.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata