Amazing Robert Jordan news!
Казано по нашенски - Боби смята да пише шесттомна поредица - фентъзи с малко елементи от "Шогун", но първо ще завърши Колелото.ROBERT JORDAN sold the first three books in his new Infinity of Heaven series, "high fantasy with a touch of Shogun," to Tom Doherty at Tor.
Robert Jordan's next fantasy series, entitlted INFINITY OF HEAVEN, will (as of right now) be 6 books long. He will finish THE WHEEL OF TIME before focusing on this new world
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Ambartanen
- Arcanist
Още разтърсващи новини! Прологът на 11-та книга ще се продава от началото на юли. А 16 страници от него (въведението на пролога един вид
) са включени в paperback изданието на "New Spring - the Novel". Някой спомена ли комерсиализъм?
Логичният въпрос е - има ли някой, който няма да си купи гореспомената книга, за да се наслади на 16 божествени страници от майсторa на перото RJ?
В тях даже и доста неща се случват, поне ако се съди по спойлърите, които прочетох - невероятно, но факт. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Мисли положително, това означава, че съвсем скоро из нета ще плъзне прологът на великата 11 книга и докато четем ще можем да се любуваме и да медитираме в търсене на Великата Истина.
Нямам търпение...

Нямам търпение...
- Spoiler: show
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- armageddon
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
Йееееее!!! Аз... така де... срам ме е да си призная... не, не, не искам Джайм да ме чуе... страх ме е да го кажа... обаче някак си това ме обнадежди. Един вид... един вид ми изглежда, че може и евентуално при някакви обстоятелства, само в екстремен случай, това да не е толкова предварително обречена, прокълната от Хариет и безнадеждна книга... Разбирате ли как се чувствам? 
...О, не, бъдете така добри и се направете, че нищо не съм казал, моля ви...

...О, не, бъдете така добри и се направете, че нищо не съм казал, моля ви...
http://www.ess-a.com/community/kod_us_hc_med.jpg
Корицата на новото Колело.
Въпросът с повишена трудност е "Кои са хората, изобразени на нея?""
Предположения? 
Корицата на новото Колело.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Онва високото с червеникаквата коса евентулано може и да е Ранд. Брадатия, дето му стига до кръста, ще трябва да е оня какмубешеимето, бащата на Файле, който не помня какъв беше. Много време мина, кво ме гледате! Другия вероятно ще да е оня Вейрамон или както там се казваше. Мацката бих я допуснала за Моарейн (:Р), ама по-вероятно да е онази Алана.
А може и да греша тотално, нали:))))
А може и да греша тотално, нали:))))