сега сериозно : на 2о гледане blackwater ми се стори още по як ! всичко е ок до момента в който дебаркираха на брега . след това се поомазаха - щях да падна когато тирион им излезе в гръб

Малко признание и за останалите хора от екипа, стига с този МартинSuper M wrote:Мартин показа как може да правиш промени от книжния материал, без да оставяш и капка съмнение, че това Е "Игра на Тронове".
Now, if a Book 3 character is not listed here, does that mean they are not in season three? Apparently not. Because Benioff then added: “And a few others…holy hell that’s a lot of new faces.”
Тази на Хрътката беше по-кратка, но далеч по-мотивираща:AlDim wrote:Динклидж направи мотивационна реч, пред която Уилям Уолъс би напълнил гащите (ако носеше такива).
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Е, ти очакваш да се държи като в книгата, а на него героят му тук принципно е съвсем различно изпълнен, че и замислен. Мен точно underplaying-ът ме изкефи много.изиграно за мен, а това, че не награби Санса, също леко издразни мен и много Мели Огънят изобщо и не го психира достатъчно, той трябваше да е пиян и съвсем изтрещял, а тук изобщо не изкара това усещане и се загуби грандиозността на предателството му и всъщност контрастът между тоталния му непукизъм и страхът му от огъня.
Мининам, според мен самия сюжетен момент предполагаше повече панааш в реализацията, като реплики и поведение. Санса верно изпъкваше, особено с Джофри - никога досега не е била такава. А Серсей я бяха подпочнали още в миналия епизод много добре точно като пияна усойница, тъй че не всичко е от Мартин, струва ми се.Roland wrote:Неприятно добър епизод, в смисъл, че има явна разлика в качеството, което не е в полза на сериала като цяло. Страхотни сцени неколкократно, диалозите бяха видимо по-интелигентни, особено репликите на Сърсей и внезапният гръбнак на Санса.
Доволен съм, но Мартин или трябва да пише повече, или да не се бута много, щото тая разлика стои като кръпка в момента.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest