Изгледах епизода. Почти целият беше страхотен, с изключение на Денерис и на Вала, които ми бяха доста мех, а Денерис - откровено смешна, особено
- Spoiler: show
- в сцената с драконите, където "ефектите" събудиха потреса ми
всичко друго беше МУЛТИ гениално, като започнем от речта на Теон, минем през доста яката сцена със сватбата, изключително точно уловената динамика Бриен-Джейми, и стигнем до магнум опусите в тоя епизод - Джакен-Аря, сцената в тронната зала и всички сцени с Варис, особено Варис-Рос.
Обожавам Марджъри и искам да й родя деца! Гениална е!
Изобщо в крайна сметка тоя сериал ще го запомня главно с празнещо добрите избори на актьори и изпълненията на повечето от тях. още!
- Spoiler: show
- бтв много ме изкефи как го извъртяха със сватбата, ПРИ наличието на Кейтлин. това ме чудеше как ще го направят и защо тя няма да го спре

@Рол - не съм сигурен какво точно имаш предвид за Денерис. Аз не мисля, че ситуацията сетъпва историята за нещо различно от оригинала.... бтв сцената с Дрого беше добра, а и малко фенсървис за фенките,
но пък това на края си е непростимо толкова тъпо да ни кажат в очите: "не ни се плаща вече за рандъм супер секси мацки"
This is it. Ground zero.