Абе, да питам, къде я чухте тая хубава музика в тоя филм? Някъв посредственяж беше, който забравих за секунди и на който обърнах внимание само в 1-2 сцени, щото те бяха комедийно нелепи, а от музиката в тях лъхаше на драматичен трагизъм и така цялостният ефект беше нелеп драматичен трагикомизъм.
Килуа, тоя филм си заслужава да се гледа само на кино или да не се гледа изобщо. Той е една хубава визия. И толкоз. Всъщност, предполагам че ще е весело да се гледа групово с коментари от гледащите, както сме правили с Alone in the Dark.
За това как трябва човек да си избира филмите. Има трейлъри. Има режисьори, сценаристи, актьори и т.н. на които си харесал нещо и от колито искаш да видиш повече. Има дребни колонки-ревюта във вестниците, със звездички под тях. Аз на Прометей щях да му дам 2 звездички от 5 примерно. Има приятели, които вече са гледали нещото. Така болшинството хора си набелязват кво да гледат на кино. Малко са хората, които прочитат десетки ревюта от реномирани сайтове, за да вземат това така тежко житейско решение дали да идат да гледат някъв си там филм. Аз дори за голямата си страст, анимето, не го правя, ами примерно проверявам журито на Аниме-Реактор какво е подбрало за награда за конкретната година и си сталквам любимите режисьори, компании и озвучители. Предпочитам да знам колкото се може по-малко за даден филм/сериал преди да го загледам, за да не си влияя на възприятията. За Прометей беше малко по-различно - четох продължително темата тука и се бях настроила вече, че ще е слаб. В редките случаи, в които направя нещо такова, обсъждания филм ми харесва повече, щото не съм имала високи очаквания. Тоя тук ми се видя труден за изтърпяване, дори с предварителната нагласа, че ще е тъп. Как да е, мисълта ми беше - всеки да го прави както е свикнал и както му изнася. Няма кво да се нападаме тук за това. Призовавам обаче в темите за дадено нещо да има повече активност от хора, които са гледали нещото, щото другото е странно някво. Като не си гледал един филм, наистина няма кво да кажеш за него. Тогава плз не казвай нищо. По няколко пъти. На всяка страница.