Любими актьори?
Че е палячо, палячо е обаче не е бездарен. Това, че е получил признание и е станал звезда с големи хонорари е едно малко доказателство. Skywalker, всеки може да се прави на кретен и да показва разни физиономии, обаче Кери го прави с чуство. Което впрочем наистина не си личи ако гледаш повърхностно на тия неща.
The Self-Perfected State
"Турболига" го видяха хората що за шоу е и затова го спряха от ефир.
Roland, то има много олигофрени в киното, обаче Кери е един от най-често спряганите и си има защо. Просто ако нямаше талант едва ли щеше да се изидгне толкова, та да няма човек който да не е чувал името му или да не е гледал филм с негово участие.
Roland, то има много олигофрени в киното, обаче Кери е един от най-често спряганите и си има защо. Просто ако нямаше талант едва ли щеше да се изидгне толкова, та да няма човек който да не е чувал името му или да не е гледал филм с негово участие.
The Self-Perfected State
Traveller, последното, което има значение за известността на един актьор, е известността и търсеността. Извинявам се, но повечето от новите актьори в Холивуд са неспособни да изразят дори празно изражение, какво остава за нещо друго. А Джим стана известен най-вече с "Маската", който, ще прощаваш, беше безобразно малоумен. В смисъл, тя и Анджелина Джоли е от най-търсените, нали, ма това не я прави нещо повече от един чифт цици и устни, нали?
And you can't dance with a devil on your back...
Искаше да кажеш качествеността или нещо от сорта?Roland of Gilead wrote:Traveller, последното, което има значение за известността на един актьор, е известността и търсеността.
Съгласна съм, anyway. Истински добрите актъори са много по-малко от известните, а се правят много малко филми, в които да има какви актъорски качества да се проявяват ...
мрън?
Tais, сигурно си права, но зависи и какви показатели за известност имаш ... защото тия актьори които ти изброяваш определено са по-малко известни от примерно един Джим Кери. Или един Леонардо.
Колко хора са чували за Арманд Асанте? Аз примерно не съм го чувала и не съм го гледала, правилно допускаш казвайки "който го е гледал знае за какво говоря". Има актьори, които са популярни, но това не значи че са добри; просто играят във популярни филми и ги тикат навсякъде - that's what i meant.
Колко хора са чували за Арманд Асанте? Аз примерно не съм го чувала и не съм го гледала, правилно допускаш казвайки "който го е гледал знае за какво говоря". Има актьори, които са популярни, но това не значи че са добри; просто играят във популярни филми и ги тикат навсякъде - that's what i meant.
мрън?
Известността е толкова слабо свързана с таланта, че няма накъде повече. Един почти забравен в момента Итън Хоук забива жалки лекенца като Орльо Блум в земята само с един поглед. Известни стават актьори, играли във филми с мултимилионни бюджети, безкрайно количество спецефекти и почти нулева актьорска игра. А Анджи в по-старите й и не толкова силиконови роли си я хатресвам, но е горе-долу толкова талантлива, колкото бравата на входната ми врата. Същото важи и за повечето от новите. Пиша статия по тоя въпрос впрочем...
And you can't dance with a devil on your back...
Е хайде сега, тука вече преувеличаваш със сравненията Roland, и по бездарни от Jоли има, пък никoй не ги е сравнявал с дръжка на врата. Впрочем точно известноста си е пример за таланта на даден актьор, обаче като споменаваш за Итън Хоук веднага се появява и един друг фактор, които се нарича актуалност. Колкото и по-слаб актьор да е Орландо в момента той е на гребена на вълната и е нормално да го канят за участие във всеки трети филм, докато други по-талантливи актьори тънат в забвение. Просто нуждата от разнообразие си казва думата.
The Self-Perfected State