Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
- Amos Trask
 - Aes Sedai

- Drizzt Do`Urden
 - Jaghut Tyrant

- Amos Trask
 - Aes Sedai

- Drizzt Do`Urden
 - Jaghut Tyrant

- Amos Trask
 - Aes Sedai

Аз пък вчера гледах 'Finding Neverland' с Джони Деп и Кейт Уинслет. Филмът е прекрасен и вълшебен. Джони Деп прави страхотна роля тук, според мен. А и като цяло сюжетът е силно затрогващ. Ма аз така или иначе съм си фен на 'Питър Пан', та това може би е повлияло на мнението ми допълнително.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
						I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Amos Trask
 - Aes Sedai

Аз пък гледах един страшно идеен филм, който всеки, който иска да продължава да яде хамбургери и подобни храни, по-добре да не гледа. Става въпрос за "Super Size Me", един документален филм, вдъхновен от един съдебен процес срещу McDonald's, където две тийнейджърки съдят компанията, че ги е довела до наднормено тегло. Съдът отхвърля иска с аргумента, че ефекта от бързата храна не е доказан. Авторът на филма, Морган Спърлок, решава да провери и в продължение на 30 дни яде само от McDonald's.
Признавам си, че резултатите ме потресоха! Човекът освен че наддаде 10 кила, но се оказа, че черния му дроб бе доведен до състояние като на алкохолик, кръвната му захар бе на космически висоти, постоянно беше в депресия, не му ставаше - абе с една дума, ако беше продължил, щеше да се докара до гроба! Не мен пък ми случи да мина прокай McDonald's на Славейков един ден след като гледах филма, и направо ми се подвигна. Знам, че е банално да разправяш че храната в заведенията за бързо хранене е опасно, ама имам чувството, че никой не си дава сметка колко ...

Признавам си, че резултатите ме потресоха! Човекът освен че наддаде 10 кила, но се оказа, че черния му дроб бе доведен до състояние като на алкохолик, кръвната му захар бе на космически висоти, постоянно беше в депресия, не му ставаше - абе с една дума, ако беше продължил, щеше да се докара до гроба! Не мен пък ми случи да мина прокай McDonald's на Славейков един ден след като гледах филма, и направо ми се подвигна. Знам, че е банално да разправяш че храната в заведенията за бързо хранене е опасно, ама имам чувството, че никой не си дава сметка колко ...
This signature is not yet rated
						Последно гледах Sideways, който at long last се появи в кината в Пловдив(Но пък се наложи да ходя два пъти да го гледам, първият път не се събраха достатъчно хора  
 ). Хубав филм, радвам се, че го дочаках на кино и не се прецаках да го гледам първо на компа. Макар и очакванията ми да бяха по-големи и филмът да беше доста далеч от оригиналността, все пак си струваше, а и си е освежаващо след доста време гледане все разни малоумни бози на кино да попадне човек на филм със чудесен диалог и добри актьори. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
						But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
						I want to have control