Mass Effect 3
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Току що изиграх - фейл генерално като се вземат предвид свръхочакванията. (макар че не мога да отрека че се изкефих на част от показаното
Абсолютно никакъв смисъл нямаше да си пускам сейв преди Серберус - никаква разлика не видях. (като че ли имаше малко повече екшън сцени с космически кораби)
Момента с
На всичкото отгоре накрая нямаше филмчета я бяха минали тънко със статични картинки - сигурно за да спестят от озвучаване.
Иначе репликите баш преди края са подменени .
БТВ - Има нов ендинг - ще го тествам после.
- Spoiler: show
Абсолютно никакъв смисъл нямаше да си пускам сейв преди Серберус - никаква разлика не видях. (като че ли имаше малко повече екшън сцени с космически кораби)
Момента с
На всичкото отгоре накрая нямаше филмчета я бяха минали тънко със статични картинки - сигурно за да спестят от озвучаване.
Иначе репликите баш преди края са подменени .
БТВ - Има нов ендинг - ще го тествам после.
Last edited by RRSunknown on Wed Jun 27, 2012 12:01 am, edited 2 times in total.
Това е новия край - http://www.youtube.com/watch?v=PThzItSAT5c
Има и линкове към новия вид на 3-те финала, които си ги имаше поначало.
Има и линкове към новия вид на 3-те финала, които си ги имаше поначало.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Не беше ли ти човека който надхвалваше Мас Ефект 2 в която през цялото време от главата ти свети "спейс меджика" ?
Аз и преди съм обяснил защо избрах синтеза, избора си ми остава. Не съм се борил толкова да ставам Рийпър нито да утрепвам половината си приятели.
Всъщност най-логичния за серията е четвъртия край.
Бай да уей синтетик ендинга са копнали донякъде от Айзък Азимов и Фондацията.
Обаче ме изкефи как момченцето се оказа Харбринджър - нещо което няма как да чуете от скапания ютуб обаче се чува на качествени тонколони и как гласът на Хабрбинджър отеква с бас на заден фон при всяка реплика на момченцето.
Ако не друго поне ме напълни филмчето в което куаранците и гетовете се биеха рамо до рамо.
Едит: задължително си водете любовника на последната мисия - сцената преди цитаделата е съвсем различна и доста дълга.
Аз и преди съм обяснил защо избрах синтеза, избора си ми остава. Не съм се борил толкова да ставам Рийпър нито да утрепвам половината си приятели.
Всъщност най-логичния за серията е четвъртия край.
Бай да уей синтетик ендинга са копнали донякъде от Айзък Азимов и Фондацията.
Обаче ме изкефи как момченцето се оказа Харбринджър - нещо което няма как да чуете от скапания ютуб обаче се чува на качествени тонколони и как гласът на Хабрбинджър отеква с бас на заден фон при всяка реплика на момченцето.
Ако не друго поне ме напълни филмчето в което куаранците и гетовете се биеха рамо до рамо.
Едит: задължително си водете любовника на последната мисия - сцената преди цитаделата е съвсем различна и доста дълга.
Не мога... да повярвам...
Ще ревна.
Ще ревна.
Има 4ти край?Всъщност най-логичния за серията е четвъртия край.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
- RRSunknown
- Elder God
Да има и четвърти край в който теглиш една майна и се сбъдва пророчеството ми за кутията на Лиара.
Ти видя ли нещо ново до момента пред лъча?
Ето ти и спойлери ако не си разбрала нещо от новата информация:
Ти видя ли нещо ново до момента пред лъча?
Ето ти и спойлери ако не си разбрала нещо от новата информация:
С Дестрой убиваш само синтетичните. И не е вярно, че иска най-малко точки, ако си спасил колекторската база имаш само контрол с ниско ЕМС.
- RRSunknown
- Elder God
Разбра се защо е 1.9 гигабайта - имало файлове на скрито DLC което още не е обявено
http://www.ign.com/articles/2012/06/27/ ... fect-3-dlc
Жалки лешарчета.
http://www.ign.com/articles/2012/06/27/ ... fect-3-dlc
Жалки лешарчета.
Дам, и доколкото разбрах, ще става дума за Leviathan of Dis за който се е споменавало и преди. И нещо за Rogue Reaper, сигурно този същия рипър. Звучи интересно, ако става дума за рипър който се опълчва на останалите, може да научим нещо повече за тях...
Засега знаем единствено, че са джентълмени и оставят влюбените двойки да се изпратят преди да се опитат да ги убият.
Засега знаем единствено, че са джентълмени и оставят влюбените двойки да се изпратят преди да се опитат да ги убият.

- RRSunknown
- Elder God