Хех. Колко отдалеч? Има немалко (полу)хора дори под 20 за които Девети септември и Народния Съд, все едно е бил вчера и смятат антикомунизма за жизнена политическа доктрина.Martix wrote:Обективна история?
хахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: Но иначе си прав, съвремието трябва да бъде оценявано от далеч. Иначе много хора се засягат.
Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Ми нищо абсурдно не виждам в писмото ... нито е скандал нито герб държи сметка на хората ...RRSunknown wrote:Официално писмо от пресцентъра на ГЕРБ
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/07/0 ... ali.163235
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- ProxyFantasy
- Paragon
Не знам как стоят нещата със закона за "клеветите" и тн, но в това писмо виждам единствено желанието на "пресцентъра на ГЕРБ" да бъде информиран. Колкото и задни мисли да имат управляващите.RRSunknown wrote:Официално писмо от пресцентъра на ГЕРБ
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/07/0 ... ali.163235
- Interpreter
- Forsaken
А за поскъпването на тока е виновен кой?
Знаех си аз...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4963411
Знаех си аз...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4963411
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Moridin
- Global Moderator
И за да се върнем на темата, защо ББ е престъпник и лъжец.Moridin wrote:Престъпление е случката с Мишо Бирата.
Ако това не е престъпление и злоупотреба с власт, не знам кое е.
http://bivol.bg/borisov-birata-politikat.html
Това нареждане, за което признава Борисов, само по себе си е закононарушение. След такова самопризнание прокуратурата би трябвало да се самосезира.
This is it. Ground zero.
- RRSunknown
- Elder God
Явно вече е съвсем убеден че стои над закона и може да си признава каквото си иска без последствия.
Ей сега е момента да сезирате и да видим какво ще стане.От видеозапис на премиера Бойко Борисов, разпространен вчера, стана ясно, че той признава за извършено престъпление. Става дума за прословутия му разговор с шефа на митниците Танов, в който той го кара да спре проверката в завода на Михаил Михов – Мишо Бирата. Това е престъпление по чл. 143 и по чл. 282 от Наказателния кодекс, което предвижда наказания до 6 години затвор и от 3 до 10 години – въпрос на процесуални действия.
На практика премиерът на страната нарежда на шефа на митницата да спре проверка срещу нарушител. И не само срещу нарушител, а срещу човек, който е взел кредит от 2 млн. лева за същата бирена фабрика от СИБанк – по онова време банката на Цветелина Бориславова, жената с която Борисов още не се е разделил към началото на 2010 година, когато се провежда разговорът
Земи тия 16.80 на месец.Прехвърлянето на имоти и коли е забранено, ако няма справка от НАП за платени здравни осигуровки. Това прие парламентът на първо четене с промените в Закона за здравното осигуряване.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
На новите 200 или 500 лева банкноти, поне да спестят хартия малко поне, че като гледам рядко ми попада мърлява/стара стотачка. Като изтегля се са нови и поредни, после имало малко инфлация...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Учебниците:
Точно каквото и аз казах:Впечатление също прави, че за разлика от победата на парламентарните избори на ОДС през 1997 г. (с 57.1%), оценена като убедителна, и на НДСВ през 2001 г. (с 42.74%), която изобщо не е оценена, резултатът на ГЕРБ на последните избори (от 39.7%) е определен като "внушителна победа". Според учебника обществената подкрепа на политиката на ГЕРБ е намерила израз в президентските избори с победата на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.
В същото време бивши министри и зам.-министри на образованието, които в момента са народни представители, коментираха пред "Дневник", че действително е редно децата да са запознати с актуалните политически и икономически въпроси, но това не трябва да става по време на образованието по история. Историята е наука, която дава оценки след анализ, а това не може да стане при незавършен период, смятат те.
This is it. Ground zero.