Пък аз като го пусках в темата за спам, си мислех че съм открила майтапа на деняRRSunknown wrote:Пореден президентски гаф
NationalStrategyIntegrateMangali.pdf
така се казва файла с програмата за интеграция на ромите

- Spoiler: show
Moderator: Moridin
Пък аз като го пусках в темата за спам, си мислех че съм открила майтапа на деняRRSunknown wrote:Пореден президентски гаф
NationalStrategyIntegrateMangali.pdf
така се казва файла с програмата за интеграция на ромите
ВЕЖДИТО„В момента имам разговор с принца на Монако заради държавните гаранции – искат Тракийските съкровища. Тази есен в Чехия ще бъдат представени Тракийските съкровища, в 2014 г. – в Лувъра. В Йерусалим от музея се обадиха и искат Тракийските съкровища. Миналия ден Китай пожелаха също Тракийските съкровища. Предложих им вампири, за съжаление, не желаят. Явно това е български патент, но ще работим и в тая посока”, казва Вежди Рашидов.
Marfa wrote:И малко културни вести:
ВЕЖДИТО„В момента имам разговор с принца на Монако заради държавните гаранции – искат Тракийските съкровища. Тази есен в Чехия ще бъдат представени Тракийските съкровища, в 2014 г. – в Лувъра. В Йерусалим от музея се обадиха и искат Тракийските съкровища. Миналия ден Китай пожелаха също Тракийските съкровища. Предложих им вампири, за съжаление, не желаят. Явно това е български патент, но ще работим и в тая посока”, казва Вежди Рашидов.
"В България може да влезе всеки - като турист, като експерт, като гост в смесените райони. 4-5 крачки му трябват да се взриви и дори ние тук с вас не можем да го избегнем, камо ли хора по джапанки на аерогарата, тръгнали на почивка", обясни Борисов.
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests