На мен също, "Ничия земя" е голяма работа.Mr. Nobody wrote: Иначе и на мен Данис Танович ми харесва една идея повече от Драгоевич.
Иначе и аз много го харесах Парада, де.
Moderator: Moridin
Ти какво по-точно очакваше от този филм та те разочарова повече от Шрек 19 и Рандъм Спин-оф на Шрек?Martix wrote:Wall-E - Очаквах много повече, след толкова хайп, награди и всенародна любов. Получих обаче детско филмче с набутана поука. Нито историята имаше някакъв смисъл, нито научната фантастика беше научна фантастика. За много по-ценен намирам филма Idiocracy например. Поне анимацията беше красива(на Земята, корабът беше пластмасов).
6/10
няколко юзъра
Може да се бъркам и да си бил само ти, сори за неточността.няколко юзъра![]()
И в двата техни, които гледах, пиратите и flushed away имаше не по-малко простотия, отколкото в шрек. Вярно, че хуморът им малко по-бие на британски, но в никакъв случай не стига ниво ситком и отново, както и шрек, разчита само на референциите без много много мисъл в самата подигравка.Простотията на Шрек пред който и де е филм на Aardman (пълно или късометражен)...това не го разбирам.![]()
Това пък къде го видя. Изчанчено не е задължително комплимент. Знам, че чувството за хумор е лично изживяване, но голяма част от шегите бяха откровено предназначени за деца, а други бяха доста слаби. Шрек беше, и все още е, най-смешната анимационна комедия и не виждам някой друг, който дори да е близо. Hoodwinked беше интересен опит, но прекалено малобюджетен и с не чак гениален writing."Пирати! Приключение с учени." не им е от най-смислените или най-свързаните заглавия, но поне мачка маргиналността на Шрек с изчанченото си чувство за хумор.
Може би злеташки не е най-точното определение. Например водата в пиратите беше добре направена и показва, че не е от безсилие. Но грозна пасва перфектно. Не съм длъжен да им харесвам стила, само защото е edgy гротеска.И артът му не е "злеташки", а просто странен и абсурдистки. Умишлено е гонен такъв стил.
Не си тъп, филмът е.За Wall-E не знам. Освен убийствените анимационни технологии и манията по всякакви видове малки, големи и още по-големи роботчета, не ме впечатли с нищо друго (сигурно съм тъп и не съм го разбрал).
Това вече е оригинално. Жалко, че не са го направили така. Щеше да е много по-интересен.Апропо, оригиналната идея е била хората вече да са измрели, а историята да е с извънземни...при това доста гадни типове.
В DVD-то имаше 1-2 яки тестови анимации пълни с черен хумор.(Т.е. социален коментар на корем.)
Не бе, трима бяхме...смея се за наша сметка.Може да се бъркам и да си бил само ти
Едва ли мога да те накарам насила да ги харесваш.И в двата техни, които гледах
Да бе, научните шегички или леко мрачния моряшко-пиратски хумор (примерно корабът с чумавите или всичките тези намеци за смърт и изтезания зад кадър, гаврата с кралицата и пр. и пр.)...нещо не са ми много детски...или път точно те ти се виждат слаби.шегите бяха откровено предназначени за деца, а други бяха доста слаби
OK, на мен не ми е смешна.Шрек беше, и все още е, най-смешната анимационна комедия
Но грозна пасва перфектно. Не съм длъжен да им харесвам стила, само защото е edgy гротеска.
Не е търсена от авторите. Търсена е обаче от мен. Грозно ми е и туйто.Точно "гротеска" означава, че не е търсена красота.
на Земята да. На кораба не ме хареса изобщо.Атмосферата му е великолепна
Никой не спори по въпроса. Такъв е.филм за всякакви възрасти
Така формулирано важи и за всеки друг филм. Но разбрах какво имаш предвид. Съгласен съм, само не ми се нрави това, което аз виждам.можеш да видиш най-различни неща в него
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests